Najdi forum

Farmacevti

Tudi na tem forumu “farmacevti” ponujajo razna zdravila

na forumu. Očitno to nikogar ne moti, še najmanj tiste,

ki na tem forumu zgolj kritizirajo druge.

LP!

Ulrik

Pripravljamo nove spam filtre in prestavljamo forume na drugo bazo, kejr bo mozno da dobite dnevnega moderatorja. Ja saj vem,da bodo sept nekateri rekli, da sem to že obljubil, če se kdo ponudi, da bi to počel namensto mene brezplačno, se mi lahko kar javi, če ga ni, pa prosim brez komentarjev in delamo na tem.

primož

Se popolnoma strinjam! Kot duhovni vodja tega foruma sem pripravljen prevzeti ponujeno nalogo!
Za več info pokliči!
Amike
Š3tof

Samo še to manjka, potem pa še jaz uidem s tega foruma…LP!

Ni kaj res pohvalno, da se nas preljubi in prezaposleni administrator odlocil napisati nekaj vrstic…..sicer zalostno in skorajda zaljivo do vseh ostalih uporabnikov foruma, da je apeliral ravno miloreceno resno prizadetemu “ulriku”, ampak to vsaj pove koliko je seznanjen in koliko ga ta forum dejansko zanima…… Primož vse čestitke!!!! Resnično od srca ti čestitam da si zafural najboljši forum na temo popotništva (sicer le to ni že kar nekaj časa oziroma odkar si ti na administratorski taktirki…..)
In prosim Primož ne sprenevedaj se, ker imaš že nekaj časa ponudbe od uporabnikov, ki bi z veseljem prevzeli zastonj opravljanje tvojega dela, ampak si gluh na vse!!!
lp
Shanti

… veliko jih je že ušlo…

Saj nima smisla razlagati ker nekateri ne boste nikoli razumeli. Ali vsaj poiskušali razumeti.

Primož

Tudi jaz predlagam, da se delo administratorja preda nekomu, ki se bo za nas uporabnike, malo bolj zavzel!

To je prava beseda. Ampak kaj, ko admin nič ne ukrene.

LP!

Ulrik

Najboljši bi bil Samos.
Ulriku ni za zaupat, ker krade avtorske zapise.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close