posodim Lonely Planet
Vprašanja:
1. kdo ima več vodičev LP – Ulrik ali Samos?
2. je na tem portalu kdo, ki si je že kdaj sposodil kak LP od zgoraj omenjenih klonov?
3. je že kdo kjerkoli zasledil, da ti LP podari knjigo v zameno za poslano info?
(ne veljajo SamosUlrikove štorije)
4. ima kdo neposreden kontakt s kom iz LP glede pošiljanja koristnih info?
Odgovori – no, v bistvu je en sam, enak za vsa vprašanja: NIHČE!
Se motim?
No, nisem preizkusil…
Ampak baje resnično obstaja možnost, da ti LP pošlje knjigo, če jim pošlješ svoj dnevnik, zapiske,.. kakorkoli se to že imenuje.
Tako da v ta del Samotove štorije verjamem, (recimo da me nihče ni prepričal v nasprotno), je pa zagotovo eden od tistih, ki svojih resničnih izkušenj nima toliko kot ima točk…
lp
bv
Jaz sem enkrat pisal ravno o LP Indija. Cela področja npr. okrog Chandiragha (ali kakorkoli se že napiše po slovensko) je neomenjeno, pa je okrog 2000 kvadr. kilometrov. Tudi vsa ostala področja, kjer dostop ni možen z busi ali na enostaven način, niso omenjena (ne samo v Indijskem, tudi v drugih LP).
Niti niso upoštevali pripombe, ,pa tudi LP mi niso poslali.
lp
bv
Blablablabla
Točno tako je, kot je napisala mysha.
Vsi avtorji in “pomočniki” (ne glede na velikost in primernost prispevka so napisani v knjigi) – npr. LP Indija ima 11 strani za “many thanks to the travellers who used the last edition and wrote to us with helpful hints, useful advice and interesting anecdotes.”
In v katerem LP je tvoje ime Ulrik?
In v katerem LP je tvoje ime Samos?
Ej, res poln kufer imam teh tvojih štorij o nagrajevanju in posojanju LP.
Povej v kateri knjigi je tvoje ime. Povej vsaj enega človeka s tega foruma, ki si mu posodil LP (in se to da preveriti – zaenkrat se ni še nihče oglasil).
Pofotkaj svoje LP in pokaži sliko.
Glede na to koliko LP “ponujaš” bi moral prepotovati vsaj 3/4 sveta, a kolikor jaz vem si bil zgolj namišljeno v Libanonu in S Koreji s svojimi specialci.
Kot sem že napisal: nekateri na tem forumu zgolj kritizirajo druge.
LP -je sem dobil za nagrado za dobre prispevke Lonely Planetu.
Na tem forumu sem jih posodil kar nekaj članom, med drugim:
kelt@travel.over.net, stein@travel.over.net, bgborc@travel.over.net,
… vseh se ne spomnim. Še vedno pa ne vem, zakaj je posojanje
LP članom tako sramotno za nekatere člane na tem forumu.
LP!
Ulrik
Forum je zaprt za komentiranje.