Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Peace hiker -knjiga zastonj / 20 evrov /

Peace hiker -knjiga zastonj / 20 evrov /

Matej Peacehiker

“Ime mi je Peacehiker in doma sem iz sveta,” se večkrat predstavim. Sicer me sošolci poznajo kot 22-letnega Mateja Sedmaka, študenta mednarodnih odnosov. Pred dobrimi dvemi leti JULIJA 04 sem pograbil nahrbtnik, kitaro in dvesto dolarjev ter odšel v svet. Nisem vedel kje bom tisto noč spal. Sledil sem svojim sanjam – štopati okrog sveta. Potoval sem čez Evropo, ZDA, Mehiko, Japonsko in Indijo. Po letu in sedmih mesecih poti (od tega vec kot eno leto brez denarja) sem MARCA 06 prispel nazaj v Slovenijo. Na sebi sem imel indijsko tradicionalno oblačilo, potni list in zobno ščetko. Dokončal sem letnik faksa, napisal 270-strani debelo knjigo in prepotoval Slovenijo. Kako se bo zgodba odvijala dalje? Preberite si…

http://www.najdi.si

Peacehiker, okoli zemlje brez denarja – Hočeš brezplačno prejeti mojo knjigo o leto in pol dolgem potovanju okoli sveta? Proračun poti: 200$. Čas: 1 leto in 7 mesecev. Preštopana pot: 85 000 km. Držav: 24.

Dragi moji , če biu jaz tako prodajal svoj prvenec zlati rudnik ne bi dobil nič.
Če bi Matej napisal knjiga je 5 jurjev , namesto da poskuša z znanim marketinškim trikom ,
ljudje imamo radi zastonj , a komu se potem ljubispet pakirati kjigo in plačevati ,

namen takih potovanj mi ni preveč jasen , je prevelika konkurenca , in nič več ali manj miru ne bo na svetu zaradi takih potovanj

Nekaj je potrebno za jesti in piti. Če sam nimaš denarja,

potem ga morajo dati drugi. Če ne denarja, potem pa

hrano in pijačo…..

LP!

Ulrik

…. ali pa zdravila za tebe……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close