Najdi forum

Ojla.

Danes sem na spletni strani MZZ komaj našel podatke o vizah. V seznamu držav za katere ne rabimo vize ni mojih destinacij 🙁
Kako je z vizami za Tajsko, Laos, Kambodžo in Vietnam? Za Tajsko se je baje dobi pri nas, kako pa je z ostalimi. Kje se jih najlažje dobi, kolk je treba čakat in približne cene…
Hvala!

Lp

Andrej

Tajska – LJ ali meja
Laos in Kambodža – meja
Vietnam – Dunaj

popotniki ki ste bili kakšen mesec nazaj na tajskem me zanima ali je res da so vizo za tajsko skrajšali na 30 dni in da tranzit viza ni možna.takšno informacijo sem dobil na pražakovi ko sem klical konzulat.lani vem da je bila 90dni letos naj bi pa to spremenili.nujno rabim preverjeno informacijo če je možno dobiti tranzit vizo na letališču.v BKK letim 02.01.07. LP marko

Novembra se je se dalo dobiti 15 dnevno vizo na letaliscu za 1000 THB/30 US$. Na straneh Ministrstva za zunanje zadeve sicer pise, da moras imeti dokazilo o odhodu iz Tajske v roke 15-ih dni, ampak mene niso nic vprasali. Das jim denar in eno fotko in je narejeno. Rezim za turisticne pa so res spreminjali, vendar se ne spomnim, kaksna so nova pravila.

lp,
bostjan

Ravno včeraj sem bral na internetu, da novi vojaški režim

na Tajskem spreminja vizno zakonodajo. Več naj bi bilo

znanega v prihodnjih dneh.

LP!

Ulrik

Tudi jaz sem bral o tem, vendar podrobnosti ne smem izdati!
Za več info pokliči!
lp
S3tof

spariheim da nisi mogoče zaužil kaj radioaktivnega,se dogaja ljudem tvoje sorte.

SE STRINJAM!!! NA VSAK MOJ PRISPEVEK DODA “SVOJEGA”.

PRI TEM JE PREPRIČAN, DA JE CELO DUHOVIT.

BLAGOR UBOGIM NA DUHU, KAJTI NJIH JE

NEBEŠKO KRALJESTVO.

LP!

ULRIK

Glede radiaktivnega sevanja morajo zadeve ostati tajne! Upam da razumete!
Tudi Ulrik se zaveda posledic sevanja!
Za več info pokliči!
S3tof

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close