Dominikanska republika
Pozdravljen,
če te kaj zanima v zevzi z DR, mi piši na mail. frikica@travel.over.net.
Lp
Punta Cana je južni del dominikanske.Meni osebno je bolj všeč severni,ampak zelo je lepo.hotel je oddaljen od letališča 40min.Hotel je direkt na plaži Playa Bavaro,in kar precej velik saj ima 659 sob.Zelo zelo lep hotel z zelo dobro ponudbo.Drugače v dominikanski nimaš kaj veliko videti,vsekakor izlet v Samano,in kakšno potepanje po notranjosti.Izlete ponujajo po navadi kar v hotelu.Ni lepo ampak resnično sem ti kar nevoščljiva.Letos sem morala žal dominikansko izpustiti.(((((.Uživaj)
http://www.majesticcolonial.com/galeriafotos/galeria_fotos.htm
tukaj je en link, slik iz hotela, meni ne zgleda slabo, v Dominik. sem bila 4 leta nazaj, nepozabno.
Zanima me, s katero agencijo potujejte, koliko je cena, je AI, pa iz katerega letališča greste.
hvala
lp
ne poznam hotela mi gremo 16.2 v LTI BEACH RESORT- Punta Cana ima čudovito plažo “BAVARO”
10let nazaj sem bila v BAVAO Princess- tudi famozni hotel. Edina šipka točka da so večina hoteli
All inkl in ni tistega pristnega domačega življenja kot kje drugje. Vse se večinoma dogajo v hotelskem kompleksu.
Potujem z agencijo FTI Touristik, cena j 1.200.000 sit (dokler so še) za tri osebe (odrasle) 14 dni AI + vse pristojbine. Glede na to kar hotel vse nudi, se mi cena ne zdi pretirana, upam, da bo tudi v resnici tako. Letimo iz Dunaja z prevoznikom Austrian (kateri je z moje strani preverjeno zelo dober) iz Munchena bi bil isti aranžma malenkost cenejši s prevoznikom LTU vendar nam Dunaj bolj odgovarja.
LP
ja, mi smo že leteli z Austrian v Dom. republiko, to je bivši Lauda Air, je super no, nimam kaj rečt.
Uf, meni pa se zdi cena zelo pretirana, mi je predrago, midva sma bila z fantom 18 dni Dom. rep. Ai, let iz Dunaja za 169.000,00 sit, na osebo, res da last minut, samo vseeno.
No, uživali boste maksimalno, to ni kaj, jaz pa upam na kakšno bolj poceni ponudbo in sicer nas zanima ena dobra varianta v mesecu juniju 2007, dva odrasla pa en otrok.
lp
V Juniju so te destinacije (Dom.Rep- AZIJA)- vedno bolj ugodne kot pa v zimsken času-
tudi je poleti deževno udobje- ni pa rečeno da bo skozi deževalo!
Ne vem kdaj si bila za tako malo denarja v Dom.Rep- tudi so se v kratkem času letalske takse zelo podražile!- Kaj pa Mauritius te zanima???- je super tudi za otroke. (Jaz sem bila 2x z otrokom tam)
Midva sma bila leta 2001 v Dom. Rep., v mesecu juniju, nič dežja niti 1X, skozi vroče in super.
Jaz razmišljam, da bi z otrokom res odšla na dopust drugo leto nekam v eksotiko, pa se mi je Dom. rep. zdi dobra varianta, res pa je da bi mogoče tudi Maur. bil ok.
Me pa zanima?
Koliko so stari otroci, kako je z hrano, to me najbolj skrbi, ste bili hotel AI?
hvala christine
Ja tisto napravljanje zvečer tudi mene skrbi, saj nisem ravno ljubitelj dolgih hlač, srajc in kravat (sicer mislim, da to ne zahtevajo, v katalogu je napisano, da zahtevajo samo dolge hlače) ampak čim bolj udobnih majc in kratkih hlač. Ampak bom potrpel, samo, da bo boljša polovica zadovoljna!!!
Cena je kakršna pač je, tudi meni se zdi velika. Vedeti pa moramo, da ko odštejem vse pristojbine, dodatke, zavarovanje za rizik odpovedi (nenormalno, za to so mi vzeli okroglih 60.000.00 sit), sem ugotovil, da samo letovanje tudi ni tako drago. Se pa strinjam, da gre tudi veliko ceneje. LP
Samo za primerjavo: jaz sem bil sicer septembra..dežja ni bilo niti za povohat..cena pa je bila okrog 230.000sit (sem je bilo vključeno vse.. let.takse, zavarovanje, riziko odpovedi, povratna karta(vlak) do Munchna, 14 dni hotel AI)…
No sicer pa itak kmalu pozabiš na denar ko prideš dol…vredno je dati tudi toliko…
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.