Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PREVOZ LJ – TOSKANA / RIM

PREVOZ LJ – TOSKANA / RIM

Pozdravljeni!

Če gre kdo iz Ljubljane v smeri Toskane (Benetke, Firence, Siena…) okrog 17.11, bi bila zelo hvalezna, ce bi želel deliti stroške in sprejel sopotnico. Zanima me tudi prevoz Rim – Lj, v dneh po božiču in Lj – Rim, okoli 10.1.

Nasploh bi bila res vesela, če bi se mi kdo, ki se namerava kadarkoli peljati v smer teh dveh destinacij (tja in nazaj), oglasil, saj so moji datumi odhodov precej prilagodljivi, želje pa odvisne predvsem od organizacijskih možnosti.

Lep pozdrav, Urška.

Jaz sem v Rimu v službi in vsak petek grem domov v Brežice in se potem v nedeljo ali ponedeljek vračam v Rim.

…in tako so se nam vse rimske ambasade močno približale 😉

Fighter – vsak vikend boš imel sopotnike!!!

Nameravam iti naslednji teden do Bologne.

Koliko je cena? Pokliči.

LP!

Ulrik

Kakšna cena,koga in zakaj naj kličem,ne vem čemu???

Ali greš naslednji teden proti Rimu čez Bologno?

Pokliči.

Amike,

Ulrik

vsak petek grem iz Rima domov in sicer ob 12.uri,vračam pa se ponavadi v ponedeljek ali pa že nedeljo popoldan.Grem mimo Bologne,do mesta je precej saj je obvoznica.

Pozdravljena, oba!

tole je super ponudba, le da mi je smer ravno obratna, kot bi si želela, saj namreč delam čez teden v Ljubljani. Morda si bom kdaj skušala urediti in te takrat kontaktiram, velja? Kako pa nameravaš okrog božiča priti v Ljubljano?
Spanheim pa, jaz nameravam iti v petek, 17.11. do Firenc. če imaš možnost prevoza, bi si lahko do Bologne delila, če sem te prav razumela, da greš ta teden?

Hej, je še kakšna možnost, da bi ta petek, 17.11., sprejel sopotnika V Rimu, ki bi se vračal prav tako s tabo nazaj konec vikenda?
Mi lahko poveš, koliko bi bila cena in ali te lahko dobim na kakšnem drugem mailu, ki ga verjetno gledaš bolj pogosto?

Hvala.
Lp, Urška

ODLOČI IN SPOROČI (CENO). POKLIČI.

LP!

SPANHEIM

Zdravo,

oprosti, ker potem ni bilo nobenega glasu od mene, a sem potem precej na hitro odpotovala. Bojim se, da so najine poti in dnevi ravno nasprotni, kot imam jaz možnost. Zato te le še vprašam, kako nameravaš potovati okrog božiča.
In če si kdaj tudi v Ljubljani, če si za, da bi se dobila na kakšni kavi, da vsaj kakšno rečeva tudi iz oči v oči?

lp, Urška.

Velja. Pokliči in se dogovoriva. LP! Ulrik

pa te ni nic strah tega kloniranega samosa?na tvojem mestu bi bil previden in se oborozil z veliko gorjaco.

Prišlo je do napake!
Ne me klicat, ker se trenutno ne javljam na telefon!
Za več info pokliči!
Saluton
Ulrik

Verjamem, da je to šala, a očitno nisem seznanjena z vsemi informacijami, saj je ne razumem.
bi kdo razložil?

Urška.

ČE BOŠ ŠLA PO 2. DECEMBRU, ME POKLIČI.

LP!

ULRIK

TO JE ŠALA, A ME VSEENO POKLIČI.

LP!

ULRIK

NI ŠALA, A POŠLJI E-MAIL NA: 041635837@planet.si

in se bova dogovorila.

LP!

Ulrik

ne jemlji resno tega cloveka.tu se pojavlja z dvema vzdevkoma.je pac psihicno prizadet.

TUDI JAZ TRDIM ENAKO KOT MATES. OSEBA

IMA VZDEVKA SPAMHEIM ALI SPANHEIRN.

EDINO MOJ VZDEVEK JE PRAVI. POKLIČI

ALI POŠLJI E-MAIL.

LP!

ULRIK

Pokliči me v ponedeljek. Velja? LP! Ulrik

—- “urška” je napisal:
Zdravo,

tvoj naslov sem dobila na popotniškem portalu in pišem v zvezi s prevozom v Rim. Torej, kateri je potem tvoj pravi vzdevek?

Greš po kakšnem slučaju morda ta vikend V SMERi RIMa? torej, 8.12.? Oziroma, ali greš kadarkoli sploh za vikend v smeri proti Rimu ali je zgolj obratno?

Hvala za odgovor in lep pozdrav, Urška.

Nastopam z več vzdevki zaradi narave svojega dela.

Sem član slovenskih specialcev in upokojenec RTV.

Redno potujem med Libanonom in Severno Korejo.

Za Sudan nisem povsem prepričan, če sem tam že bil. Lahko pa me pokličeš in ti posodim LP.

Vse poti vodijo v RIM.

SALUTON

Š3TOF, Samos, Ulrik
ne morem se odločiti kdo sem

Želim ti čimprej rešitev tvojih problemov glede identitete.

It is up to you to decide, what is better.

Amike,

Ulrik

Sent: Monday, December 04, 2006 9:06 AM
To: urska99@googlemail.com
Subject: RE: prevoz v Rim

Pokliči pred 12.00. Velja? LP! Ulrik

—–Original Message—–
From: 041635837@planet.si [mailto:041635837@planet.si]
Sent: Saturday, December 02, 2006 5:41 PM
Subject: Re: prevoz v Rim

Pokliči me v ponedeljek. Velja? LP!

—- “urška” je napisal:
Zdravo,

tvoj naslov sem dobila na popotniškem portalu in pišem v zvezi s prevozom v Rim. Torej, kateri je potem tvoj pravi vzdevek?

Greš po kakšnem slučaju morda ta vikend V SMERi RIMa? torej, 8.12.? Oziroma, ali greš kadarkoli sploh za vikend v smeri proti Rimu ali je zgolj obratno?

—–Original Message—–
From: Samo Štritof [mailto:samo.stritof@amis.net]
Sent: Monday, December 04, 2006 7:47 PM
To: ‘urška’
Subject: RE: prevoz v Rim

Sploh ne misliš resno. Če pa nameravaš res v Rim, potem

res ne vem, zakaj bi se dobivala, saj lahko vse dogovoriva

po telefonu oz. E-mailu. Pokliči ali emajliraj…

—–Original Message—–
From: urška [mailto:urska99@googlemail.com]
Sent: Monday, December 04, 2006 7:15 PM
To: Samo Štritof

Oprosti, danes nisem utegnila poklicati, kot sva rekla. Se lahko morda kar dogovoriva kje na kakšni kavi? Meni dopoldne načelovma ustreza. Morda sreda, ob 11.uri?

LP, Urška.

4.12.06 je Samo Štritof napisal/-a:

Pokliči pred 12.00. Velja? LP! Š3tof

—–Original Message—–
From: 041635837@planet.si [mailto:041635837@planet.si]
Sent: Saturday, December 02, 2006 5:41 PM

Pokliči me v ponedeljek. Velja? LP!

—- “urška” je napisal:
Zdravo,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close