Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Stanovanje v Pragi

Stanovanje v Pragi

Lep pozdrav vsem!

Moje vprašanje pravzaprav ni tipično popotniško. Zanima me namreč, če kdo slučajno ve, kje bi lahko našel kaj informacij glede najema stanovanj v Pragi. Tam bi namreč bival pol leta skupaj z dekletom. Kakršnekoli info zelo dobrodošle!

stanovanja v Pragi so zeeelooo draga.najemnina in stroski so okoli 1000 evrov mesecno.ven iz mesta je seveda ceneje.

poglej na link http://www.hot-reality.cz

Kar sem najdel na Googlu je res kar drago ja. Ampak je tudi popolnoma moderno opremljeno. Jaz npr. ne rabim raznih DVD predvajalnikov ipd. in če bi kje najdel kaj bolj skromnega, bi bile lahko cene dosti bolj normalne.

Zaželjeno pa je, da bi bila lokacija taka, da do centra ni predaleč/predrago. Tako da je lahko tudi nekje na obrobju mesta npr., samo če bi bila tam kakšna povezava.

Tako da še vedno: če kdo pozna kakšen link, človeka, forum … vse je uporabno 🙂 Mogoče je kdo celo že prebival tam ali pa pozna koga, ki oddaja v najem in nima ravno najbolj oh in sploh fancy internetne strani … in posledično takih cen. Iščem predvsem preproste ljudi s preprostimi cenami =)=).

jaz sem sicer v bratislavi in ne poznam kaj dosti ceske.vsi moji znanci so povedali,da bos tezko nasel v samem mestu kaj poceni.poizkusi se na internetu na razlicnih agencijah pogledat.

Zadnjič je bila oddaja na Valu 202 o Češki in Pragi.

Dejali so, da so stanovanja in hiše v Pragi v povprečju

petkrat dražja kot v ostali Češki. Za Slovenijo je

razmerje Ljubljana in ostala Slovenija trikratno.

To so povedali novinarji, kaj je res, pa ne vem.

LP!

Ulrik

Povezave v Pragi so tudi z obrobjem precej dobre, javni prevoz pa je poceni.

Lp, mm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close