Najdi forum

LP Costa Rica

Ima mogoče kdo za posodit/prodat Lonely Planet Costa Rica 2004?

Lp!

Za posodit. Pokliči.

LP!

Š3tof

Pa kaj ti maš knjižnico doma al kaj???????

Ojla!

Lp-ja na zalost nimam, ce pa potrebujes kake informacije pa lahk vprasas. Sama sm se pred dnevi vrnila iz tistih koncev,…
Lp,…monika

Zdravo monika,

zanimale bi me 2 stvari:

1. če nisi imela LP, kako si poiskala prenočišče ko si prišla v nek kraj (nisi nič planirala kje boš spala?)
2. ali je možno dvigovanje denarja na bankomatih z navadno slovensko ba kartico (maestro) recimo od NLB-ja. V venezueli namreč gre, pa sem mislo če imaš kako informacijo glede tega o kostariki..

Hvala za odgovor!

Grega

Ojla!

Najprej kar se tiče LP-ja,….imela ga je sopotnica, tako da sva se orientirali po njem. Je pa tko, da je najnovejši LP star 2 leti in so dostikrat informacije zastarele. Mnogi hostli namreč ne obstajajo več oziroma se najde boljša ponudba novih hostlov za dobro ceno. Tako ti priporočam, da se predvsem veliko pogovarjaš s popotniki, ki jih srečuješ, saj je to poleg LP najbolj priročen vir informacij.
2. Dvigovanje na bankomatih ni problem. Skoraj v vsakem, tudi najmanjšem mestu so bankomati in lahko dviguješ z navadno kartico. V turističnih krajih pa z njo lahko plačuješ tudi v trgovinah, restavracijah,…tko da glede tega ni nobenih problemov.

Lp,….Monika

Hvala za odgovor!

Najbolj sem vesel, da ni problemov z bankomati.
Ta mesec je izšel novi LP Kostarika in ga dobim, tako da tudi s prenočišči nebi smel bit problem..

Lp!

Morda želiš LP Central America. Posodim za eno leto.

Posodil sem ga kelt@travel.over.net in bil je zelo

zadovoljen. Pokliči.

LP!

Ulrik

ti si pa sigurno klon od samosa… :=)

Še eno vprašanje: v LP strašijo z malarijo, ampak na internetu nisem nikol zasledil, da bi kdo kaj omenjal malarijo, al pa mel kake težave v zvezi s tem. Si ti jemala antimalarike?

Lp!

Ojla!
Jest osebno sm jemala antimalarike, saj sva poleg Costa Rice obiskale še Panamo in Nikaragvo, kjer naj bi bila bolezen ravno tako razširjena. Tablete sva kupile kr dol, saj so neprimerno cenejše kot pri nas in še bolj primerne za tisto območje. Odločitev je pač tvoja, kako se odločiš,…Komarjev je precej,…jest pač nism reskirala, je pa pač res da precej popotnikov ne je ničesar,…
Lep pozdravčel

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close