A se moram bati?
Zdravo,
tudi sama sem se par let nazaj odpravila preko turistične agencije v Turčijo.
Zgledalo je tako, nastanijo te v hotelu, kjer imaš nočitev ali poll penzion , kakor se odločiš, sicer si prehranjevanje organiziraš sam.Najbolje je, da se udeležiš organiziranih izletov, sama nisem bila v Tuniziji, bila sem na J-Turčije.
Upoštevaj pravila države.
Občutek: ni bilo tako težko, da se ne bi še kdaj podala na tak način na pot.
Sama celo razmišljam, da bi se odpravila na pot brez agencije. Ampak še nisem prepričana v to. Boljše je imeti sopotnika.
Zate pa le to: pogumno v svet, opravi s strahovi, ki jih zagotovo ne rabiš imet.Skratka strah naj ostane doma, ti pa uživaj svoj dopust v Tuniziji.
Če boš morda kdaj potrebovala sopotnico pa se javi.
Škoda, da si namenjena v Tunizijo sedaj, jaz sem razmišljala o Tuniziji na jesen.
Skratka lepo se imej.
Jaz sem bila nekajkrat sama v Tuniziji, pa sem še vedno živa. Tunizijci ti res znajo težit, če pa boš mrtvo hladna šla mimo, ti bojo že dali mir. Drugače se pa prepusti in uživaj. Tunizija je prelepa. Ko boš v Hamametu, obišči tudi gospo Fani, Slovenko, ki ima v bližnjem kraju Nabeul svoj hotel in gostišče. Vsak taksist te bo pripeljal tja. Ima dobro hrano, ko vstopiš, pa te natakarji pozdravijo z Dober večer! Žal pa kaj več od tega slovensko ne znajo. Restavracija se preprosto imenuje Slovenia oz. hotel Jasmin, taki napotki bodo taksistom dovolj.
Zdravo,
sporočilo sem sicer napisala na mail, a ga , ne vem zakaj nisem mogla poslati. Ti pa posredujem svoj elektronski naslov, da bova kakšno rekli o letih in potovanjih.
potuj@email.si
l.p.
Forum je zaprt za komentiranje.