kranjsko gorska realnost
4 dni sem preživel z 25 jurji , z tem da sem si dal duška v kazinoju , pa še vodič windows xp sem kupil. Krompirjeve počitnice polom , bazeni zaprti , turistov nikjer , oziroma nekaj 10 hotelskih in nekaj zasebnih. Dnevnih ni.
Martinovanje še večji polom. Ko bo sneg bo denarja kot pečk , ednino kjer se ne branijo denarja je cazino , manjši obisk apijača če si za avtomatom zastonj ! Avtomati dajejo manj kot ponavadi , je pa res če en igraš ob vratih kjer je največja gužva prav veliko ne bo !
HOTEL KOMPAS : ALI RES IMAJO TOLIKO DENARJA DA NISO HOTELI VZETI 10 EVROV KI BI JIH DAL ČE BI ME PUSTILI NA BAZEN. TAKO SEM JIH POKLONIL CAZINOJU , BREZ VPRAŠANJ DOBIL PIJAČO IN SE MALO POGREL ! v CAZINOJU TEMPERATURA POZIMI NE PADE POD 23 STOPINJ , V STANOVANJU KJER SEM KURIL NA DRVA IN ŠE GREL Z ELEKTRIČNIM RADIATORJEM SEM KOMAJ SPRAVIL NA 2O !
povprečna temperatura v kg je bila največ 7 stopinj čez dan
Jasno je, da v tem času tam ni sezone in da vsi komaj čakajo na zimo…tudi jaz recimo bi raje dala denar za počitnice takrat ko se najbolj splača, se pravi v primeru KG je to pozimi –> posledično sedaj ni veliko turistov..
Kot je omenila Lara nima KG nobene veze z martinovanjem ker če malo gledaš skozi okno na Gorenjskem ni kaj dosti vinogradov :)) Tako da tja it martinovat ni ravno najboljša izbira…
Kar se tiče 7 stopinj čez dan… :)) a je sploh treba komentirat…tako pač je :)) ustrezna temperatura za ta letni čas…
zakaj pa imajo zaprte bazene v hotelih pa mi ni jasno..pa si probal mogoče kaki drug hotel, saj nimajo samo v Kompasu bazena?? Težko verjamem da bi bli kar vsi zaprti…
To da ni turistov ni nujno slaba stvar :)) imaš pač več miru…ponoči lahko mirno zaspiš itd…
Lord pa pejdi tja še enkrat pozimi pa bo slika takšna kot hočeš da je (hm..edino še bolj te bo zeblo :))),
lp
katja
katji najlepša hvala za prijazen odgovor , kar pa ne velja za laro in net free ? net free – težak šiht v igralnici. Verjami mi , d atudi meni ta teden v koroni ni bilo najlažje , a to je ta čas ednina zabava v kranjski gori. Vsi trije bazeni zaprti. Ker nisem hotel zgodaj spat sem šel še malo v cazino , a raje bi šel v bazen. 2 zaprta , v kompasu pa nočejo mojega denarja.
V kranjski gori imamo stanovanje , smučal bom , a bolj me vleče avstrijska koroška in pohodništvo
Forum je zaprt za komentiranje.