krompirjeve počitnice
Ne bi se spuščal o samem izrazu , ki je za slovenske razmere neprimeren , je to dakaj težek čas ,
ko prižigamo sveče in se spominjamo bivših. tudi čas za izlete v naravo , ko pa smo pri krompirjevih počitnicah v Kranjski gori bom rekel naslednje :
– hotelski turizem v k.g. je industrija , ki se v glavnem trudi čim več gostov zabavati v igralnici , razen programa za ostoke in dragih izletov je hotelska animacije v glavnem ni.
– tic in poletne prireditve na golici – goveja muzika , ki še dodatno veča obisk katinoja 200 m proč.
– ker sem se po nekaj mesecih spet rešil negative ob novi plači in presegel psihološko mejo pri varčevanju v evrih / z tem d aplačujem rentno varčevanje / me kakršne hotelske ponudbe ne zanimajo. po krompirjevih počitnicah bom spet užival v k.g. , in se potrudil odkriti nove izlete , tukaj bo 256 mb pomnilnika več kot dovolj , in seveda uživati v cazinoju z omejitvijo do 20 evrov na obisk.
reklama v menjalniku za k.g. res ni potrebna , in 50 in več jurjev za nekaj dni počitnic res ne mislim dajat , če lahko preživim v k.g za največ 30 jurjev. z cazinojem in izleti. če je en teden je kakšnega jurja več , z 5 dni je že 25 jurjev veliko. tako če si v k.g. vikendaš , in prav uživam. nisem pa navdušen nad prijaznostjo turističnih delavcev v k.g. , razen v cazinoju , kejr so prijazni in se
da tudi poklepetati , moje mnenje je d aje veliko mladih turistov v k.g. brez cilja , in da gor in dol po vasi je zelo slab dopust
za večino dobrih izletov se je treba trudit izven k.g. , kam sem povedal !
Forum je zaprt za komentiranje.