kam na počitnice okoli 1. novembra
Tudi mi iščemo idejo za te počitnice. Sem ravno malo brskala po internetu. nam pa diši Legoland ali pa Disneyland. Na strani od legolanda sem našla, da lahko pred njim parkiraš avtodom. Karta za dva dni je kar ugodna. Če je katera že bila, prosim za mnenje, alije primeren 1 ali 2 dneva rezervirati za obisk parka. Potem bi pa šli še kam drugam. Kakšne so vaše izkušnje – glede Legolanda in Disney parka – kateri bi bil bolj primeren? Alja, otroci trije: 11,8 in 7 let.
Če nameravate v Legoland greste lahko še v Europa park, ki je od Legolanda oddaljen 2 uri in pol. Za Legoland ne rabiš dvodnevne vstopnice, ker ni tako velik in si ga v enem dnevu komot ogledaš. Lahko pa si kupiš dvodnevno vstopnico za Europa park. Mi smo bili poleti v obeh parkih in smo se imeli fantastično.
mi smo bili 1.9. in je treba nekaj stvari vzeti v zakup
to je malo bolj na severu kot LJ in je tudi hladneje že takrat so v hotelu kurili ker je bilo tako hladno zvečer in ponoči
dan je zelo kratek in tako omejen obisk
vzemite s seboj notri anorake na kapuco ker ponekod šprica voda in boste mokri v hladnem vremenu….
pa mi smo imeli dosti en dan za dva se mi zdi da pol nimaš več kej delat
pa za 1.11. sploh ne vem če je še odprto ker ne delajo celo leto
res pa je zraven vhoda ogromono parkirišče tudi za avtodome – samo je tako vse po nemško ne moraš parkirat kar po svoje – vse ti določijo kje in zakaj
cene znotraj Legolanda pa ubitačne – vse dražje kot zuni – zato imajo vsi kar cele vozičke hrane in pijače s seboj
pa legice so bile v bližmnjem mestu cenej kot v njihovih štacunah???!!!
Forum je zaprt za komentiranje.