Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam na počitnice okoli 1. novembra

kam na počitnice okoli 1. novembra

A mi poveste kam bi lahko šli z družino na počitnice od 27 oktobra do 1. novembra. Lahko kak hotel z bazeno, ki ima toplo vodo, lahko kemp, ki je odprt in bi šli z avtodomom, lahko ogled kakega večjega evropskega mesta tudi z avtodomom…prosim za pomoč. Hvala.

Če bi jaz imela tako možnost, bi šla po Sloveniji!

Tudi mi iščemo idejo za te počitnice. Sem ravno malo brskala po internetu. nam pa diši Legoland ali pa Disneyland. Na strani od legolanda sem našla, da lahko pred njim parkiraš avtodom. Karta za dva dni je kar ugodna. Če je katera že bila, prosim za mnenje, alije primeren 1 ali 2 dneva rezervirati za obisk parka. Potem bi pa šli še kam drugam. Kakšne so vaše izkušnje – glede Legolanda in Disney parka – kateri bi bil bolj primeren? Alja, otroci trije: 11,8 in 7 let.

v Disney landu sem že bila. Za otroke tvojih let je zelo primeren, ja pa kar drag.
Kje je pa legoland? kaj pa cene?

Mi smo bili v Europaparku v Nemčiji. Potem smo jo mahnili še v Štrasburg. Bilo prekrasno. Res pa je, da je do tja skoraj 1000 km.

Mene mika rudnik soli v Avstriji. Nimam pa pojma, kje bi ugodno prespala z otroki, pa še kakšen bazen bi obiskala v bližini. Na netu je polno informacij o družinskih hotelih. Ampak cene sob …

Mi smo bili že večkrat in je primerno obiskat Legoland za starost tvojih otrok. Če imate avtodom potem pojdite tja tako, da prespite na parkingu, ki je namenjen prav avtodomom.Dva dni v parku? Ja to je pa stvar vsakega posameznika. Saj si tam lahko premislite in ostanete še en dan.

Če nameravate v Legoland greste lahko še v Europa park, ki je od Legolanda oddaljen 2 uri in pol. Za Legoland ne rabiš dvodnevne vstopnice, ker ni tako velik in si ga v enem dnevu komot ogledaš. Lahko pa si kupiš dvodnevno vstopnico za Europa park. Mi smo bili poleti v obeh parkih in smo se imeli fantastično.

mi smo bili 1.9. in je treba nekaj stvari vzeti v zakup

to je malo bolj na severu kot LJ in je tudi hladneje že takrat so v hotelu kurili ker je bilo tako hladno zvečer in ponoči

dan je zelo kratek in tako omejen obisk

vzemite s seboj notri anorake na kapuco ker ponekod šprica voda in boste mokri v hladnem vremenu….

pa mi smo imeli dosti en dan za dva se mi zdi da pol nimaš več kej delat

pa za 1.11. sploh ne vem če je še odprto ker ne delajo celo leto

res pa je zraven vhoda ogromono parkirišče tudi za avtodome – samo je tako vse po nemško ne moraš parkirat kar po svoje – vse ti določijo kje in zakaj

cene znotraj Legolanda pa ubitačne – vse dražje kot zuni – zato imajo vsi kar cele vozičke hrane in pijače s seboj

pa legice so bile v bližmnjem mestu cenej kot v njihovih štacunah???!!!

No, jaz bi jo raje kot na sever mahnila na jug.
Toskana, Rim …

Mantova.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close