Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice koliko za teden dopusta ?

koliko za teden dopusta ?

letos jaz osebno maksimalno 200 evrov , povprečno pa od 100 do 150

najbolj priljubljeni kraji :

krainberg am wurzen pass / strmec pri korenskem sedlu /
stainberg am wurzen pass / kamnati vrh pri korenskem sedlu
belopeška jezera
tamar
krnica in koza reza
sleme nad vršičem
manzano v vzhodni furlaniji
šmarjetna gora
joštanje
avstrijska koroška

Evo, nas je prišel en teden uživanja v Grčiji 200 Eur po osebi 🙂

odvisno kam greš. lahko gre 2k evrov, ali pa 200 €

lordi,kolikor te jaz razumem,hodis najdlje v italijo in avstrijo.mi smo zapravili za 14 dni dopusta okoli 50 000 kron.bili smo stirje,12 dni na hrvaskem in 2 dni v sloveniji.
mimogrede,ves,tudi turisti z vzhoda niso vec tisto,kakor smo bili nekdaj navajeni.danes hocejo za svoj denar nekaj dobiti.res je,da so se dalec za nami,vendar niso z vsem zadovoljni,kot nekoc.place so pa tako,no,ce imas 10 000 kron je kar v redu.1skk je 6 sit.

mates smo v evropi , zato navajaj cene v evrih. nakrone , bodisi papirnate ali tiste kronane se res en spoznam , mislim pa da je to kar navajaš več kot 200 evrov. in kaj je tako dobrega na slovaškem d atam delaš za pol manjšo plačo kot v sloveniji razen če si pri kakšni multi nacionalki

60 jurjev v redu plača. če dobiš koga v slovenji ki je pripravljen delat za ta denar javi. jaz delam za več pa imam minimalno !

Lord ima zelo rad fašistično Italijo,saj jo kar naprej omenja in njene lepote.

italija je najbolj svobodna država Evrope , in verjamite mi da se po nemčiji ne bi upal hoditi po državnih cestah. fašizem je v italiji zgodovina , slovenščina na vsakem koraku , in še blizu je. a veš kooiko sem zapravil d asem prišel na mejo ?

1 evro

A peš? Ali pa si doma ob meji? :-)))) LP!

Peš. V ponedeljek sem prehodil peš 25 km , sem od meje 15 km. Si z teh krajev ?
muskelfiber , sedaj je boljše. če že svak dan gledam ta greben zakaj pa se ne bi na njega povzpel.

lahko mi pišeš
tudi privatno

zadnji dopust…v lastni režiji čez Madžarsko, Slovaško, Češko, Poljsko do Baltika in nazaj čez Češko in Avstrijo – 9 dni…bencin, hrana, prenočišča, vztopnine plus vse kar spada zraven = 170k ZA OBA

Musklefiber po 25 km, glede na tvoje pisanje bi clovek mislil, da gres veckrat na kak izlet:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close