Najdi forum

HONG KONG

Pozdravljeni,

razmišljala sem, da bi v SLO kupila karto do Hong Kong-a, tam pa bi zrihtala karto za naprej (Vietnam, Kambodža) in uredila vietnamski vizum.
Karte do Hong Konga so cenovno ugodnejše, poleg tega pa za tja ne rabiš vizuma.

Kaj menite o tem, je tam možno vse to zrihtat, tako kot na Khao San rd v Bangkoku? Cene?

Vsem skupaj želim lep dan!
Alenka

cao kot sem nekje brala imas iz honk konga pocen povezave z vlakom e naslov pa poglej china rail do vietnama

Ne vem, ce so karte res ugodnejse, kot za Bangkok.
Drugace sem mislil v tocno tej smeri, sam sem se nato premislil in sel samo na Kitajsko. Sam nej nebi bil problem to narediti.
Za Kitajsko dobis vizo v Hong Kongu v enem dnevu. Za Vietnam pa nebi vedel. vse ti uredijo kar v nekaterih guest house, mogoce ti lahko tud vietnam vizo uredijo, da ne zapravljas casa.
Ena zanimiva moznost so se poceni leti z Macau v okoliske drzave in gres po kopnem sam v eno smer.

Prenocisca v HK so okoli 15 USD na noc za misjo luknjo. Ce mas nesreco in je glhi kak sejem pa so cene veliko visje.

Najlepša hvala obema za info.
Zaenkrat “imam” karto iz Ljubljane do Hong Konga (Turkish airlines) za 180.000 SIT.
Ni ravno ful ugodno, ampak menda so karte za več kot en mesec vedno dražje.
Lep pozdrav,
Alenka

ej kje se dobijo karte za turkish airlines?

Jaz sem jih rezervirala kar na njihovi spletni strani
http://www.thy.com

Ni zlo ugodna, sam cena je cisto normalna glede na to, da gres direkt iz ljubljane in ze tukaj prihranis denar in cas.
Sej men se zdi, da so zaceli s temi taksami veselo pretiravati in trenutno ozracje strahu pred terorizmom dobro izkoriscajo za mastne dobicke. K das itak 50.000 SIT sam za takse.

Če boš potovala v Vietnam po kopnem boš potrebovala vizo za Kitajsko!

jakab,
veš da pri STA ponujajo čisto isto karto (na isti dan, isti let) za skoraj 30.000,00 SIT več??!

jessica,
verjetno bom šla kar z letalom. Nameravam it še v Kambodžo in Laos, tako, da žal ne bo časa še za Kitajsko.
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close