Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sidi mansour, djerba

sidi mansour, djerba

ali je že kdo letoval v tem hotelu ?kakšni so vaši vtisi?, kako je s kopanjem za 1. november, ali so res visoki valovi, tako da se ne da kopati, se vsi kopajo le v bazenih….?

mi smo bili letos poleti v tem hotelu in lahko si prebereš veliko poročilo na “siol forumu” išči pod djerba .. če pa te še kaj zanima vprašaj v 14 dneh smo se že kar udomačili tam..

kakšna je hrana, ali je kaj zabave, animacije ?

Hrana je bila v redu, dovolj velika izbira če si želel poskusati njihovo hrano je bila vsak dan ponudba na posebni mizi , če pa ne si lahko jedel hrano , ki je bolj prilagojena našim (italijanskim, frncoskim okusom) no dunajskih zrezkov pa ni – muslimanski svet pač.Zajtrk povsem normalno kot v vsakem hotelu. Vse samopostrežno. All inclusiv – pa se ne splača, niso bili zadovoljni.
Zabava ? Glede na to, da je to hotelski kompleks in poleg njega še nekaj takšnih se vse dogaja znotraj le-tega. Če misliš kakšna diskoteka, tega ni , vsaj ne da bi jaz vedela ali slišala od drugih, mogoče v glavnem mestu. Če greš zvečer hodit izven obzidja ne vidiš ravno kakšno “dogajanje” kot naprimer v dalmatinskih mestih gostilnice…Lahko da je kaj v Explore Djerba (cca 10 min peš ) kjer so krokodili in je “evropsko” vzdušje, lepe trgovine z znanimi znamkami, nekaj lokalov., pa mislim da le organizirajo tradicionalne večerje z zabavnim programom.
Animacija – v našem času je bilo 6 animatorjev ki so se zelo trudili za dobro počutje gostov, ob bazenu je bilo cel dan nekaj : jutranja telovadba, zabavne igre, ples, vodna gimnastika, odbojka na plaži, vaterpolo ..tja do 18.00 ure po večerji pa je bil zabavni program, kviz, skeči, ples . Animatorji so se izredno trudili, vendar oprema, rekviziti ki so jih imeli na razpolago za izvedbo “show program” so bili zelo skromni (napaka hotelirja !)
Imeli so super plesni “spektakel” (enkrat tedensko)vendar kolikor smo govorili z njimi naj bi fantje delali večinoma tam do septembra tako da so sedaj lahko že drugi in je drugače.
So zelo zelo prijazni, vljudni in ne vsiljivi, če hočeš se pridružiš če ne ,te ne silijo.

Se strinjam s tayaoo. Dodajam pa še to, da diskoteka v bližini hotela je, vendar ne vem kakšno glasbo tam vrtijo in koliko se res tam dogaja. Mi smo si svojo zabavo naredili vsak večer ob bazenu (smo se kopali vso noč), nadaljevali pa v hotelskih sobah ali ob obali, do katere je manj kot 5 minutk hoje.

Hrana je bila (vsaj zame) odlična, sploh njihove sladice (njami). Posledica njihove hrane je bila tudi pridobitev dodatnih 3 kilogramov med enotedenskim bivanjem tam.

Glede animacije: vsak večer ista glasba, vendar so vedno dodali nekaj novega, da je bilo zanimivo za pogledat. Jaz sem večinoma dogajanje spremljala iz balkona hotela. Glasba se pa itak po vsem otoku vrti ista, tko da se kar pripravi, da boš po 3 dneh znala že vse komade na pamet, čeprav ne znaš arabsko.

Jaz se tja zagotovo še vrnem, o tem ni dvoma. Ker take prijaznosti kot sem jo doživela tam, je nisem še nikjer. Od hotelirjev do receptorjev, natakarjev, prodajalcev, animatorjev, maserjev, čistilk, skratka vseh. Pri njih je tujec res kralj.

Uživaj, ker to pa ti res zavidam. Me vzameš s sabo?

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close