Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Reportaža peš ture od štanjela do dutovelj po poteh naših non in nonotov

Reportaža peš ture od štanjela do dutovelj po poteh naših non in nonotov

Reportaža peš ture od štanjela do dutovelj po poteh naših non in nonotov

Poti ostajajo iste, le ljudje se spreminjamo!in včasih tudi zamudimo dopoldanski vlak, kar se mi je pripetilo v ponedeljek, dan kot nalašč za PONEDELKOV ODKLOP – life is a yourney – life is more as a yourney.mobitelova ura je bila malo nazaj, vlak pa za kakšno minutko zgodnejši pri odhodu!to je to!

Zdolgočasenemu železniškemu prometniku sem na štanjelski železniški postaji pokazal hrbet, in prikazala se mi je pot like country cross.brez odvečnih kričujočih in megamarket motenj.

Vsaka pot se nenazadnje, dragi moji ki me sedaj prebirate nekje začne.in začela se je desno v smeri sežane takoj za kobdiljsko avtobusno postajo.začel sem na poljskem kolovozu, in po nekaj 100 metrih zavil levo.poljska pot je kaj kmalu postala stezica, in me vodila levo ob državni cesti koper – bovec do slavnega kamnitega mostu čez železniško progo sežana – nova gorica.zgradili so ga anglo američani 1946 leta.o čemer še sedaj priča spominska plošča 9 korpusa anglo ameriške osvobodilne armade, pod poveljstvom slavnega generala montgomerija.

Več kot polovica krasa do ločnice po dolini raše je bila od 15 maja 1945 do 15 septembra 1947 del cone a, in del anglo ameriške vojaške in civilne uprave.ti meseci bodo kraševcem ostali v spominu kot ena največjih blaginj v zgodovini krasa.nato je prišlo 40 let tuge od yuge.sedaj se seveda približujemo normalni evropi, čeprav sem v drugi tretini poti ugotovil da je plato srednjega krasa, del lovske družine štanjel skorajda neobljuden.celo projekt kraških kolesarskih poti se mu je na daleč izognil.zakaj boste vprašali na občini komen

Pot me je od mostu vodila na levo pot, smer jugozahod.še pogled na čebelnjak čebelarja birse.smeti počasi izginjajo.pot se kot klop drži železniške proge.kar mi gre že počasi na živce!zato samo še skok na enega od številnih k und k železniških kamnitih mostov.in odločno smer zahod.po kakem kilometru dobrega kolovoza zavijem na križišču na nov kolovoz.tokrat smer jugo zahod.nekaj časa gre dobro.pridem na rovno kot bi rekli kraševci.krajši postanek in prvo pitje čaja pri hlodih na travniku.nadaljujem proti jugu.čez en kvrt ure sem pri borih.odločim se da skrenem proti severozahodu.mimo dveh vrtač, in glej ga zlomka pričakata me naslednji dve, le da xxl velikosti! Vsaka premera vsaj 300 metrov!na sredi pa verjeli ali rdeča katrca.na poljskem kolovozu po katerem je že peš muka.

Na robu vrtač pa je razmajana lovska preža.pogledam še malce v notranjost katrce.brisalci in zaganjač še delajo.ključ je v ključavnici.desna vrata komaj odprem kajti v rob se je zataknila veja.leva so zaklenjena.ko vidim da z zastonj prevozom ne bo nič zapustim katrco in planoto brez imena.

Odločno proti zahodu.zakaj na vzhodu je nekam tužno.in sem kaj kmalu na križišču slavne k und k ceste provincialnega pomena kosovelje – skopo.smer jugovzhod.še pogled na mejnik terena med lovsko družino štanjel in lovsko družino dutovlje.nadaljne 3 kilometre neverjetno uživam v sončnem borovem gozdu.

In tako me pričakajo smeti kak kilometer pred skopim in pred vasjo izginejo.v vasi srečam samo eno žensko.panoramsko poslikam vas in se drugič odžejam iz čutare.

Da sem nazaj v civilizaciji me spomnijo označbe kolesarske poti.po kolesarski poti grem do piščančje farme v skopem.in čez travnike smer vzhod do železniške postaje v dutovljah.

Od tam pa na marendo v trgovino preskrbe iz sežane v gornjih dutovljah.na placu po domače.marenda mi zelo dopade – račun pa nekoliko manj.sem zelo skromen pri besedah.trgovke pa seveda preveč zgovorne.a kaj si čmo!

življenje je pot! življenje je več kot pot!

Pot 15 kilometrov od štanjela do dutovelj peš prehodil po poteh nonotov in non 7 aprila 2002

Na mrzel ponedeljkov dan.kazalo je že da bo kakšna rosa / slab dež / a je šlo lišo skozi.

p.s. – če ne razumete kraškega dialekta mi na e – mail pošljite besede ki jih ne razumete.in poslal vam bom prevod!

Avtorske pravice za reportažo, idejo in opis poti:
Tomaž švagelj, štanjel
Ponatis je dovoljen samo z pismenim dovolenjem avtorja

E – mail: tomaz.svagelj@siol.net

Reportažo posvečam vsem kraškim nonam in nonotom ki so se stoletja trudili da so zgradi labirint kraških poti ki so povezale vsak dol z vsakim zaselkom ali vasjo.če bi čakali na ablast , bi bil kras še dandanes skorajda neprehoden/ če izvzamemo državno cesto sežana – bovec / in občinske ki pa so med zaselki z nekaj hišami, takih je na krasu več kot 50 v zelo slabem voznem stanju / večina še danes makadamskih /

Ena takih je nekoč zelo pomembna cesta med kosoveljami in skopem.prvi del od kobljeglave do kosovelj je označena kolesarska pot, drugi pa zaradi prevelike samote ni.čeprav je cesta v drugem delu veliko boljša od prvega.

Če se boste sprehali, hodili ali kolesarili po krasu priporočam karto krasa ali karto območij na katere boste šli iz cd atlas slovenije!

In se nikar ne čudite – če boste zgrešili smer tudi za več kot 10 kilometrov.prav lahko se vam zgodi da boste namesto v dutovlje prišli na repentabor.zato če se pot preveč dviga skrenite v obratno smer – proti jugovzhodu.tako boste slej ko prej prišli do kakšnega zaselka ali vasi na slovenskem krasu.večina vasi je obrnjenih proti jugovzhodu.

Pa na mobitel ne pozabite!

Opozorilo: zlasti ob poletni pripeki se bojte kač.ne pozabite na dovolj tekočine!centralni plato krasa med dutovljami, pliskovico in komnom je eno najredkeje naseljenih območij obsega več kot 30 kvadratnih kilometrov v sloveniji!

Da bo vaša pot varna ne pozabite na gornje povedano.
In nikar brez taksija v štorjah ne rinite v dolino raše.mnogi italijani so v njej imeli težave / dobila jih je noč /
Rek da se na krasu ne morete izgubiti, je iz trte izvit.kjer na krasu ni trte je lahko tudi več kot 10 kilometrov do prvega zaselka ali vasi.v nekaterih zaselkih

Opis je približno povzet po spominu.in seveda po karti iz cd atlas slovenije.možne so napake pri opisu poti.po primorskem, zahodnih julijcih in notranjskem hodim ljubiteljsko.

Ker ne pišem za noben medij sem pri pisanju popolnoma neodvisen.
Držim pa se koncepta » kar vidim to zapišem »
Realno seveda.

Obiskali ste stran http://users.volja.net/trstelj1/kras.html
/ če kliknete na gornji link se boste spet vrnili na začetek reportaže /

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close