Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Oktoberfest 2006

Oktoberfest 2006

Kmalu se bo začel letošnji Oktoberfest v Munchnu (16.9-3.10), pa predlagam da pod ta topic vpisujete svoje nasvete, doživetja, vprašanja in karkoli povezano s tem dogodkom.

Jst imam prvo vprašanje… kje prespati za dve noči -čez vikend, in ali je potrebno v naprej karkoli rezervirati?

Seveda je dobro rezervirat, ker se tam zbere več kot 1 milijon ljudi. Kje je dobro rez. je pa od tebe odvisno koliko globok žep imaš. Malo poglej na internet pod mesto muenchen. Samo malo si pozen, ker se že prične ta vikend.

Brez rezervacije v času Oktoberfesta ne boš prespal v Muenchnu.

Mene pa zanima, če je že šel kdo preko agencije.. imajo organizirane izlete tja, vendar se gre okrog 4h zjutraj v soboto, sledi dolga vožja, nekaj ogledov znamenitosti, potem pa prihod na prizorišče Oktoberfesta. Nazaj se gre že ob 2h zjutraj v nedeljo. Cena je okrog 8.000 sit.
Ali se to splača.. niso potem na avtobusu vsi pijani? 🙂 in koliko imaš resnično od oktoberfesta.
Škoda, da se vsaj eno noč ne prespi tam.

LP

Ja,jasno,da so pijani,saj niso šli v Rim k maši!

Vesna… hvala za tako globok odgovor 🙂

Hej ljubitelji piva !

Jaz odhajam naslednji teden na Oktoberfest !
Spanje v Munchnu ?! Pozabite ! Tudi ” če ” ti uspe najti kakšno posteljo je lahko blazno drago !
Jaz imam spanje v Augsburgu in nato z vlakom do Munchna. Zelo redna linija večkrat na dan in
celo noč. Ne me vprašat kako pogosto a vem da kar pogosto ! Poceni in nikoli nimaš daleč do
cilja !

Se vidimo na pivu !

Lep pozdrav

Matjaž

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close