Najdi forum

agencija?

Pozdravljeni,

ali morda kdo od vas pozna agencijo exotic-tours? Oziroma je kdo od vas že potoval s to agencijo?

Hvala, lp

jaz sem nekajkrat vodil egipt za njih.
kaj pa te zanima?

Mene so enkrat našponali pri letalskih kartah za Maroko .

Zanima me predvsem koliko so zanesljivi. S fantom gledava za oktober par destinacij pa se mi zdijo nekam nizke cene (12 dni Mauricius 245.900 sit).

Viv, kako so te našopali zarad letalskih? a jih nista dobila?

jaz ti lahko potrdim, da so Egipt, Tajska, Maroko in Kitajska fajn programi, bolj popotniški in se veliko vidi.
Za ostale zadeve pa moram priznati, da jih toliko ne poznam…

LP L

Jaz bila z njimi zadovoljna. Mavritius pa naju je preko njih prisel za 8 dni okrog 220 000 sit letos marca. Super!!

mateja kdaj si gledala to ponudbo?
Konkretno danes imajo isto ponudbo gor za 8 nočitev v hotelu 2*. Če je temu tako se ti bolj splača it preko odklopa in za isti denar bivaš v veliko boljšem hotelu.

gledala sem že prejšni teden v Dneviku, kjer sem jih slučajno zasledila. Za to agencijo prvič slišim, predvsem pa 12 dni v hotelu polp za 245.900 je nekam malo..

Nama je glavno da greva nekam v južne kraje in se zreleksirava, mal pa tudi ogledava naokoli. Glavno da je morje zraven in lepa plaža. Za hotel se niti ne sekirava..Zdaj v bistvu gledava ponudbe odpotovala pa bi enkrat v oktobru, novembru..

V kateri hotel pa gresta?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close