Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kos – hotel Blue Sea

Kos – hotel Blue Sea

Pozdravljeni,

Prosim za informacije glede hotela Blue Sea na otoku Kos.

Hvala in lep pozdrav,

N

Mi smo letos bili v hotelu Blue Sea. Moram ti povedat, da so ta hotel v času našega bivanja na novo otvorili. Vse je renovirano oziroma je nekaj celo novogradnja, saj smo mi bili prvi gostje v sobah. Hotel ima zelo velik bazenski kompleks – 1 velik in 2 manjša, bazenček za otroke, svojo diskoteko, je AI, imaš neomejeno pijačo in kavo čez celi dan, ter prigrizke. Je zelo raznolika hrana, predvsem meso je raznovrstno ( jagnjetina, račka, svinjsko, piščančje, ribe), pa seveda raznovrstne solate. Mi smo že večkrat dopustovali v Grčiji, pa je ta hotel kar O.K.Sobe so zelo velike – zakonska postelja, pomožno ležišče in še je prostor za otroško posteljico. Mislim, da je cena aranžmaja za ta hotel kar ugodna, glede na to kar sem primerjala z drugimi hoteli in pa tudi na pogovor z ostalimi turisti, kateri so letovali v drugih hotelih na Kosu. Če še te kaj zanima, kar vprašaj. Želim ti lep dopust in ti kar malo zavidam, saj bi mi šli takoj še enkrat.

Kdaj pa letojete na Kosu, jaz grem 06.09., samo drug hotel

Katera agencija ponuja Blue Sea hotel?

Na Kos grem 13.9.

Blue Sea ponuja Ilirika in agencija Sonček, drugače pa gre preko agencije Gullet. Cena 99.900,00 + takse in ostali stroški za ALL.

Pika hvala za obširne informacije. Zanima me še glede plaže, ker bolj obožujem morje kot bazene in če res zelo piha. Pa če imaš mogoče kakšne slike, ker sem zelo radovedna in že komaj čakam. Odpotujem 13. septembra. Predlani sem dopustovala na Rodosu, kateri mi je bil izredno všeč upam, da bo tudi letos tako.

Hvala in lp,

n

Mene pa zanima s kom boš šla?

Jaz pa grem na KOs 12.09. in sicer z Intelekto.. mogoče se pa vidimo

Mi smo pa izbrali samo zajtrk in nočitev, ker želim jesti v njihovih pristih gostilnicah.. upam da kaj najedmo.

želim ti lep dopust

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close