Spomladi v Južno oz. Latinsko Ameriko- si za?
Spomladi 2007 bi rad šel za vsaj kakšen mesec dni (ali pa do 6 tednov) nekam kot je recimo Kolumbija, Brazilija (Samba), Mehika (mmm Tequila), Venezuela (umetne ženske), mogoče celo Kuba (kubanke in Castro). Nekaj od tega, ali pa kombinacija tega, pač stvar dogovora.
Pa v mislih imam bolj low budget varjanto in ne spanje v Hilton hotelih.
Torej iščem pa sopotnika oz. sopotnico?
ja lahko bi se kaj zmenila ja.
Edino mene kuba ne vleče več toliko tja, ker jih je kar nekaj takih ki niso bili preveč zadovoljni tam.
Trenutno me najbolj vleče na kakšno Jamajko in Mehiko (kombinacija, v vsaki drzavi po cca. 2tedna), mogoce celo kaksna Venezuela ali pa Kolumbija.
Skratka, kombinacija dveh drzav -skupaj za 3-4 tedne je pomoje super.
Indonezijo imam tudi jaz se v planu, ampak se ne vem kdaj, mogoce cez poletje.
LP
Cao!
Letos februarja sem bila v Braziliji, in sicer samo za dobre tri tedne, zato ti odsvetujem, da gres tako dalec za tako malo casa. Meni je bilo res zelo zal, ker je bilo vse kot ene lepe sanje, sploh ce gres sredi zime. Hkrati pa sem si obljubila, da zadevo ponovim, torej, ko je zima picim v tople kraje, vendar najmanj za mesec pa pol. Tudi sama sem zainteresirana za Mehiko in Venezuelo, skratka nekaj, kar ni prevec drago. Ce bi imela denar, bi padle ZDA, kasneje pa po jugu dol:)))
Kdaj konkretno si mislil it? Koliko casa imas moznost potovat? Si ze bil v kaksni juznoameriski drzavi?
lp, Eva
Živjo Evica. Sliši se da se ujemeva v željah.
Jst še nisem potoval čez lužo, dal pa sem nekaj Evrope skozi.
Kot sem že rekel me najbolj interesira Mehika-Venezuela (ali pa Kolumbija) in kakor si z navdušenjem opisala, zdaj še Brazilija.
Jst bi šel tja enkrat Februarja-Marca (mogoče še tak termin da bi ujel karneval v Riu D.J), in sicer za mesec, ali pa mesec in pol, če bi se uspeli uskladiti glede želja. Konec koncev mi je glede termina skoraj vseeno, glavno da je po novem letu.
Tako da, če bi se uskladila bi po mojem lahko odpotovala v vsaj dve različni državi v mesecu in pol, kaj misliš?
Dej, če si resna mi piši na vincenc@volja.net (isti naslov je tudi za MSN), pa se mogoče res celo kaj uskladiva. Načeloma imam cajt, študij bo letos po vsej verjetnosti na pavzi, ostalo pa ni problem. Problem mi je samo dobiti resnega sopotnika 🙂
LP
Forum je zaprt za komentiranje.