17.septembra (nedelja) bom prispela v Madrid okoli 14h. Od tam sem namenjena v Ciudad Real. Zanima me, kako je z vlaki na tej povezavi. Nekje sem slisala, da si je treba sedez rezervirati vnaprej. lma kdo kaksne izkusnje s tem? Kaj pa cena enosmerne vozovnice?
Oj,
na daljše razdalje je na vlakih potrebno plačati rezervacijo, krajše razdalje ne, prav tako ni rezervacije na busih, na vlakih so pa kar velike, sama sem premagovala razdalje za katere nisem rabila plačati rezervacije.
l.p.
bila sem že parkrat v Španiji…vlaki so hitri in udobni…. Iz Madrida pelje vlak v Ciudad Real vsako uro, rezervacija sedeža ni potrebna, cena je cca. 2o EUR.
Študiram španščino in tudi sama nameravam odpotovati v septembru malo po Španiji. A greš v kakšen pocen hostel? Javi se, če rabiš še kej več podatkov!!!
Majci29: Zelo rada bi se sla potepat s tabo po Spaniji, a zal ne morem. Septembra grem tja (v CR) zaenkrat le studirat. Ce bos pa kaj v CR, se pa le oglasi 🙂
Ja, super no. Kaj pa boš študirala tam? Imam tam (v Ciudadu Realu) ene prijatelje, pa ti lahko tam kontakt za premagovanje začetniških težav. Sama nameravam iti konec septemmra.