Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Filipini-cepljenje

Filipini-cepljenje

Pozdravljeni!

V novembru se odpravljamo na enomesečno potovanje po Filipinih. Zanima me, če morda kdo ve, če je priporočljivo (obvezno) kako cepljenje?

Tudi nasveti tistih, ki ste bili že v tej državi, so dobrodošli!

Lep dan

kolikor je meni znano, ni nič kaj dosti drugače, kot za tajsko. priporočljivo je cepljenej za hepatitis, to je pa skoraj vse…

Pozdravljena,

Letos februarja sem se vrnila po eno mesečnem potovanju po Filipinih in se predhodno nisem cepila.
Ko sem se odpravljala sem si Filipine čisto drugače predstavljala, tako da sem bila mogoče majčkano razočarana, vsekakor pa ne toliko, da ne bom šla nazaj.
So posebni.
Sever mi je bil zelo všeč, jug drugačen in malo manj všeč.
Ljudje so prisrčni (tam kjer ni toliko turistično).
Če te kaj določenega zanima mi lahko napišeš na mail:mirjana@consoriana.com.

lep pozdra.

Mirjana

a si bla kej na davau pa tam dol? si kej tauhala?

Pozdravljen,

Prav potapljala se nisem, sem probala samo z masko in je samo s tem že dosti za vidit.
Bila sem an severu otoka Luzon, odletela na Cebu, šla na Malapsku, na Bohol in na Boracay.
Zmanjlkalo mi je časa še za kak drug okot, tako da se vrnem čez kako leto :).

lep pozdrav,
Mirjana

kaksni so pa kej stroski?

Predalgam, da to vprašanje nasloviš na forumu potovalana medicina, ki se nahaja na http://www.med.over.net.

Na severu je ceneje kot na samem jugu.
Na severu sem dala za prenocisca od 150,00 P/noc za oba do 200,00 P (hrana cca. 80,00P/osebo)
na jugu pa se giblje cena od 450,00 P/noc za oba (hrana cca. od 150,00 P/osebo).
Letaske karte so od 50,00 USD naprej, odvisno kam putujes, vendar bljizje si Manili drazja je.
Avtobus od Manile v Banaue je bil 450,00 P/osebo, iz Banua do Sagade 250,00/Posebo, iz Sagade v Manilo pa 650,00P/osebo. Nekje so se mi zdele cene prav nabite za tisot kar so ponujali.
v primerjavi z Tajsko, si na Tajskem za isti denar dobil veliko vec in bolje.

lp, Mirjana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close