Kanarski otoki
Ojla, jest sem pozimi preko aviatica nabavla karte in hotel, polet iz Munchna in je stalo 71.000 vse skup. Šla sem pa na Tenerife, in maš kar dost stvari za videt tam, greš na vulkan, na krater kjer je ful dobr za kolesarit, greš v gorske vasice, ful nora zelena pokrajina, sploh gorski vset je super,.. ene … Cene .. ma kr drage, sploh kosila v restavracijah so draga, pa pijača tut. Vsi ful najemajo rent a car, ampak po moje se ti ne splača, ker so busi res poceni pa še povsod prideš z njimi.
lp
OJ,
midva sva bila za prvi maj na Gran Canaria, vse takse,karte za avion+hotel(PP)3* 260€ iz Linza, preko odpotuj.net, oz preko neckrmanna. Mislim,da imajo na odpotuj.net najboljšo ponudbo in še zelo so ti pripravljeni pomagat. Poglej na njihovo stran. Imaš tudi nekaj za videt, za razliko od martine, se meni ni zdelo drago. Cene normalne, kot pri nam v lj.
Če te še kaj zanima vprašaj.
71.000 karta + hotel z zajtrkom… če bi vzela pa samo let. karto bi prišla dražja…!! se pa da dobiti samo let. karto preko odklopa cenejše,… z malo sreče in čekiranjem non stop na netu..
men se zdi drago,. ne vem,.. po moje so iste cene na vseh otokih,. odvisno kaj želiš, ampak men turistične destinacije ne sedejo, in potem se mi vse zdi drago..
S fantom sva bila na Kanarskih septembra 2004. Povratna karta naju je stala okoli 80k/osebo. Z Adrio sva letela na relaciji LJ-London. Z British airways pa iz Londona na Gran Canario. Od tukaj sva se potem z ladjo odpravila na Lanzarote. Potovala sva v lastni reziji in ne prek agencije. Iz Gran Canarie na Lanzarote sva potovala z ladjo. Glede cen: meni se ni zdelo drago, celo bolj poceni kot pri nas. Tudi apartma, ki sva ga najela, ni bil pretirano drag. Cene se zal ne spomnim. Ce povzamem: mislim, da me je cel dopust (14 dni na Kanarskih in 2 dni Londona) stal okoli 170.000.
Lepe pocitnice!
Forum je zaprt za komentiranje.