Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice O Djerbi že veliko, razen o zdravnikih

O Djerbi že veliko, razen o zdravnikih

Ker Djerbo že kar lep poznamo, bi vprašala, ali ima kdo izkušnje z kakšnim zdravnikom, urgenco, zobozdravnikom?

en moj kolega je tam delal splav.
predenj ga je naredil do kraja so mu ga pa ukradli

tam ne kradejo…

Ne poznam nobenega, ki bi ga rabil.
Sem ga pa videla pohajat po hotelu v bližini saun in masažžžžžžž…..

Ja, imam izkušnje z zdravnikom.
Klicala sem ga iz hotela okoli 23.ure, ker je tamala zbolela.Čakala sem okoli 1 uro,da je prišel. Tamalo je pregledal, zaračunal ne vem več koliko – sem dobila povrnjeno od zavarovalnice do pare vse – , napisal recept. Ker sem bila sama z otrokom in nisem mogla po zdravila, je poklical v sosednje mesto v lekarno in so mi s taxijem dostavili zdravilo.Tudi ta strošek sem dobila povrnjen od zavarovalnice.

A ne bi bilo lepo, če bi bilo tako tudi v Sloveniji?

Hvala, ta post si bom shranila, da ga bom servirala vsem, ki strašijo: “Nikar dlje od Istre z otroci!”

Pozdrav!

Nič posebnega, razumljivo, da pridejo za 100 € v hotel. To je njihove tretina mesečne plače.
Pri nas daš bolnega otročka v avto in k dežurnemu, tam doli pa nimaš avta niti ne veš kam in
kod. Mogoče taxi a bo cena zdravniškega pregleda enaka.
So pa tunizijci zelo prijazni ljudje.

Tudi jaz sem rabila zdravnika na Djerbi, pa moram povedati, da je bila zdravnica, h kateri sem prišla, zelo prijazna. Do tja sem šla s taxijem, razložila sem, kaj mi je, ona mi je napisala recept, zaračunala svojo storitev in napisala recept. Doma sem dobila vse povrnjeno od zavarovalnice. Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close