Vis v avgustu
Prosim za vse informacije glede Visa, kdor je letos že letoval tam. Cena trajekta, gužva, mir, čisto morje, prijaznost domačinov ??? Ali veljajo iste cene kot so na spletni strani Jadrolinije? Obstaja na visu kakšen kamp za šotorjenje? Kakšne so cene, je že vse zasedeno? Ali je res toliko lepih zalivčkov in samote, kolikor sem prebrala? Imam gumenjak in iščem otok z razčlenjeno obalo.
Hvala za odgovore.
Kampa na Visu ni. Lani sem bila v mestu Vis Hotel Issa in in ravno v takem času. Pred hotelom ni bilo nobene gužve, ker je umaknjen od mesta, veliko lepih zalivčkov. Apartmaje in sobe so bile proste a je dobro prej poklicat, da je sigurno, ker je tako daleč. Cene trajekta in čas odhodov na Jadroliniji res držijo. Trajekt je malo dražji saj je tudi zelo daleč 2 uri in pol se voziš, a ne smeš zamuditi ure, ker bolj redko vozi. Midva sva šla med tednom in ni bilo nikjer gužve, samo v soboto ne iti.
Splača se iti tja sigurno ti ne bo žal. Otok je majhen in ga lahko v celoti zelo hitro obdelaš ima veliko samotnih zalivčkov.
LP
Midva sva bila v hotelu in na začetku avgusta ni bilo čutiti pretirane gužve v mestu. Apartmajev je po celem otoku res veliko nikakor pa ne bi šla v Komižo, ker tam je bil pa res preveč dren. Veliko apartmajev, ki so kar oddaljeni od plaže in potem vsi na isto plažo. Po otoku je tudi kar nekaj luštnih vasic imen pa res ne vem, in apartmaji so tudi blizu morja. V mestu Vis so apartmaji in sobe v samem centru in malo ven a do samotne plaže moraš pa malo peš, a to ni nič hudega. Lepo se je z avtom zapeljati v kakšen zaliv, kjer so prekrasne plaže.
Kot sem že omenila pri hotelu Issa, ki je od centra oddaljen 15 min hoje, in še malo stran so prekrasni zalivčki,kjer ni drena. Na tem delu se kopajo v glavnem samo hotelski gostje, pa še senca je na plaži.
Za apartmaje se nisem zanimala samo videla pa sem, ko je prišel trajekt iz Splita(in to v istem času lani kot je sedaj) so domačini ponujali proste apartmaje in sobe.
Naj povem, da sem se sedaj vrnila iz Brača, kjer je tudi polno apartmajev in tudi veliko praznega.Če te mogoče zanima ta otok vprašaj. Jaz sem kampirala v Supetarju, apartmaji so bili pa najboljši v Sutivanu, blizu morja lepa plaža.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.