Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TAJSKA CEPLJENJE

TAJSKA CEPLJENJE

Pozdravljeni,
septembra grem na Tajsko pa me zanima ali mi cepljenja za hepatitis A zadostuje, cena je 12.300 Sit, cepit ma se moram samo enkrat in to dva tedna pred odhodom ? Pa še to v Frankfurt priletim ob 12.00 in imam naprej letalo ob 15.00 ali je dovolj časa za checkin ?

lp

Cepljenje zadostuje…… Casa imas cez glavo dovolj, saj bo tvoja prtljaga verjetno sla direktno na letalo, tudi ce ne imas tri ure vec kot dovolj!
lp
Shanti

Za Tajsko mislim da sploh ne potrebuješ cepljenja

Živjo,
za Tajsko ni potrebno nobeno posebno cepljenje, gotovo pa je cepljenje proti hepatitisu A dobrodošlo ob potovanju v JV Azijo. Meni so sicer pred pol leta na ZZV Ljubljanja v ambulanti za potnike rekli, da se ne spomnijo skoraj nobenega primera prinešenega hepatitisa A iz Tajske. Ampak, previdnost ni nikoli odveč. Cepiti se moraš pa dvakrat v razmaku 12 mesecev, dovolj je eno cepljenje pred potovanjem in drugo potem.
Kar se pa letališča tiče pa je tri ure res več kot dovolj časa.
Uživaj na Tajskem, ker je res enkratna dežela.

Živjo,

Glede na ceno cepljenja proti H-A, ti predlagam, da se odločiš za kombinirano cepivo proti hepatitisu A+B, cepiš se 3x, in sicer 2x pred potovanjem in potem še enkrat po potovanju. Zadostuje pa to za 20 let oz. dokončno, ne vem iz kje si, ampak jaz sem šla v Celje na Zavod za zdravstveno varstvo, kjer so zelo prijazni in brez naročanja, pa še delajo 7 dni v tednu. Tle v LJ pa je čakalna vrsta.

Res pa cepljenje za Tajsko ni obvezno ampak priporočljivo, in mislim da ni neumno se rajši cepiti proti A in B. Življenje je samo eno!

Kar zadeva checkiranja raje preveri, mislim pa da je za mednarodne lete check in najmanj 3 ure pred odhodom. Nam s fantom se je zgodilo, da sva zaradi prepoznega checkiranja zamudila letalo in tako preživela dodatni dan v KL.

LP

zdravo,

ker sem videla da tudi ti letis septembra na tajsko me zanima s katero druzbo letis in koliko si dal za karto …?
hvala, lp

tanja

če imaš samo eno karto, se boš najverjetneje čekiral za oba leta že na brniku, tako da nobene panike…

Pozdravljena,
letim s Graza do Frankfurta in povratna s Lufthanso me stane 36.000 Sit,
naprej pa s Royal Brunei Frankfurt do Bankoga me stane 180.000 Sit. Letim 01.09.2006, a si tam in v katerih krajih ?

zivjo
in najprej hvala za odgovor. Jaz sem nameravala bit v teh krajih ja, ampak … gledala sm karto za 120.000 pol pa se eno za 136.000 iz munichna do bangkoka (do tja bi prisla z vlakom). Sam se mi je ze dvakrat zgodilo, da ko sm hotela plačati se ni dalo, je bilo kao polno.
tvoja karta pa se mi zdi kr precej draga – ..kolikor sem prebrala po teh forumih, naj bi se karto dobilo za +/- 120.000. ce se odlocim in dobim kako varianto ti lahko povem.

no kakorkoli hvala za odgovor.

tanja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close