Najdi forum

Kdaj na GARDO

Pozdravljeni !

Med letošnjimi počitnicami bi šli za cca. 3 dni kampirat na Gardo. Kdaj je najprimernejše, glede na to, da se bliža avgust. Zanima me tudi kakšne so vaše izkušnje z obiskom Garde med 1. in 15.8., so zabavišča polna ali Italijani rinejo bolj na morje.

Hvala za odgovore.

LP

Dejan

Poleti je vedno kar nekaj gužve, čeprav med tednom še vedno nekoliko manj. Dejstvo je tudi da je Gardsko jezero priljubljeno med dopustniki. Kampi imajo solidne cene. LAni je bilo za eno noč, tri osebe in dva šotora 6.000 sit. Sicer 28.avgusta, pa vseeno se mi zdi da so dokaj poceni zadeve. Bili smo pa v Campu Lido, par minut od Gardalanda. Wc-ji so bolj tako, tako ampak je za preživet.
Priporočilo: če se odločate preživeti dneve v zabaviščnih parkih in imate sonce ko pridete, pojdite najprej v Canevo- aqua park in uživajte tam. ZAkaj? Ker se je nam naredilo, da smo šli prvi dan v Gardaland in je bilo sončno, nato je čez noč scalo in zjutraj je bila Caneva zaradi nočnega dežja zaprta. Bedarija, ki ne pozna meja. Garda obratuje v najhujših nalivih, vodni park pa zaprt. Najbrž so se bali da bi se kdo zmočil. 🙂

Avgusta je v Italiji norišnica. Če želite izpeljati izlet v avgustu je bolj priporočljivo konec avgusta v zadnjem tednu. Lahko pa izberete samo nočno varianto ( tako okrog 18 ure greste v park in potem ste tam do konca – 24).
Mi smo spali v hotelu ** v Gardi in nočitev z zajtrkom konec avg. je bila ok.25 eur/osebo pa je bilo kar u redu.
Kako jes kampi ne vem predvidevam pa da so cene zelo zasoljene, ker smo se pravkar vrnili s Sicilije ( julij, ko še ni glavne sezone) pa se kampi niso splačali.

Mi smo bili v Gardi od 1. do 4. avgusta letos. Kamp Le Palmes 1200 m naprej od Gardalanda, kamp zelo lep, sanitarije super, bazen, cena 12.50 EUR kamp prostor (lahko za več šotorov), cena po odrasli osebi 7,50 EUR. V Gardalandu smo bili v četrtek, super, nobene gneče, na nekatere atakcije smo šli po večkrat, kar v krogih. Le vreme nam je malo nagajalo.

Večerna vstopnica velja od 20. ure naprej. Cena celodnevne je 25.50 EUR.

V okolici Garde pa se je poznal avgust, promet zelo zgoščen, tudi kamp zelo poln, vendar večinoma Nemci in Nizozemci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close