istanbul – hostli
Zdravo!
Tudi jaz sem si vizo uredila že prej v Ljubljani, tako da ti glede tega ne vem nič kaj svetovat…
Kar se pa hostlov tiče, je pa najbolj enostavno tako kot je rekel že majstor – sobo si je najprej potrebno ogledat, ker drugače te lahko kar lepo okrog prinesejo… Iz letališča direkt v mesto pelje vlak, imaš tudi dosti avtobusov in taksijev – tako da ti priporočam, da se najprej odpraviš v mesto, predel Sultanahmed in se tam malce razgledaš… Hostlov je namreč ogromno, tako, da ne boš imela problemov. Midve s kolegico sva bili v hostlu Sinbad – zelo poceni in temu primerne tudi razmere, ampak se je dalo preživet;)
Lepo se imej! p.
Hojla!
Tudi sama potujem v Istanbul in moram priznati, da sem ob vsej zmedenosti in potovalni vročici preprosto kar pozabila na to, da sploh potrebujem vizo! 😉
No, lepo prosim, Jake, če mi samo napišeš kako poteka postopek za pridobitev vize na samem letališču? Se to lahko uredi že npr. na Brniku ali na Ataturku? In kako vse skupaj zgleda? Je potrebno imeti fotko in tisti obrazec s sabo…To si namreč potreboval za pridobitev vize na ambasadi.
Najlepša hvala za odgovor.
Forum je zaprt za komentiranje.