Djerba – LTI hotel
Gost, sicer se nebi rad prepiral z tabo, pa vendar čemu je forum potem namenjen, če ne komuniciranju, spraševanju…itd. Če te to tako moti, pač te teme enostavno ne odpreš. Nikako si ne bo prižgal RTK ( televizija Kosovo ), če me to ne zanima! Navade ljudi se po državah kar precej razlikujejo, in lahko pride do kar precejšnjih odstopanj ( + in – ) o mnenjih! LP pa brez zamere
Hrana je odličn ,na izbiro imaš kar ti srce poželi tako za zajterk, kosilo in večerjo. Imaš pa tudi vmesne obroke palačinke in hot dok seveda, če imaš alinkluzive .Tudi naju z možem je skrbelo glede hrane, saj imava sina , ki ima ogromne težave glede prehranjevanja pa je bilo vse o.k.Skratka hrane je na pretek za vaju in otroka. Sobe so čiste in lepe. Nasploh hotel je odličen, tako, da vaju nerabi nič skrbet glede čistoče, vse se sveti.Morje je pa kar blizu, vodi te le majhna potka ob hotelu nato pa prečkaš cest in si že na plaži.Nam je bilo tako všeč, da smo šli letos še kar enkrat na Djerbo, vendar v hotel Abir, ki je prav tako lep ampak cenejši.
Aha, zdaj sem še post od tuni prebrala in mi je vklopilo, da je morda kdo v Tuniziji pogrešal več vrst mesnin?! NO, nam je bila ena vrsta salame čisto dovolj…
Bilo pa je še:
– jogurt (navadni, manj maščob, več maščob, sadni)
– misliji (enih 5 vrst), crispiji ipd.
– mleko (manj maščob, več maščob)
– čaj, sok, kava, kakav
– sadje (banane, jabolka, lubenice, melone)
– jajca: mehko kuhana, trdo kuhana, ocvrta, na oko
– ene 5 vrst sirov
– skoraj vsako jutro so pekli palačinke
– kruh & toast & pecivo (njami) & rogljički: najboljše rogljičke pečejo v Tuniziji
– marmelade enih pet vrst plus kao nutella plus maslo plus med
– včasih sladoled
– angleški zajtrk (toast, ocvrta jajca, slanina, klobasice, fižol in ketchup, bljak)
Sigurno sem še kaj pozabila. Kar sem naštela, je bilo (razen palačink), VSAKO jutro. No, kaj bi še več radi?
Mama 2x; če bo hrana vsaj polovico takšna kot si naštela bo kar OK. Glede mesa sam ne bom imel večjih problemov. Sicer ga jem, pa vendar če ga ni ga tudi ne bom pogrešal kaj preveč.
Zanima me pa kakšno mleko je to v ponudbi? Ali je to kravje ali kamelje? In pa še to ali je to mleko takšno kot pri nas alpsko? Da ne boste mislili, da sem sam tako izbirčen, vendar nisem. Predvsem sprašujem zaradi tamale, ki pa je ! LP
mleko je bele barve, vendar ne snežno bele, tako kot naše
čokoladni kosmiči ne morejo biti v kroglicah, če so kosmiči ?!?
za flipa pa bolj resno: že na odklopu sem predlagala, da razne kosmiče a’la čokolino prinesite od doma. prav gotovo ima mleko drug okuso kot naše, ker so tudi pri nas razlike glede mlekarne in zbirčni otroci to dobro ločijo. veliko pa na razpoloženje otrok vpliva sprememba okolja in ni vedno treba iskati vzrok v hrani, ki jo odklanja, ker še sam ne ve kaj mu je.
Forum je zaprt za komentiranje.