Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice La Lavandou – Azurna obala

La Lavandou – Azurna obala

Ali je kdo že bil tam? Kako je s kampiranjem? Ali hoteli? Apartmaji?
Kaj je tam za videt?
Kakršnekoli informacije so dobrodošle.

Ali pa kjer koli drugje na azurni blizu st.tropeza….do 100 km proti marseillu…
Pozna kdo kaj dobrega?

A se vedno potrebujes info o Azurni obali? Javi.

Zivjo,

Jaz jih potrebujem ;).

Se splaca iti tja v sredini avgusta?

lp

Evo midva sva nazaj. Qwery, tja se splača iti vedno:). Res je dobro, če te kaj zanima, vprašaj.

Hojla,

jaz se odpravljam konec avgusta….zanima me kje sta bila nastanjena..kakšne so cene

hvala

Zanima me, ce je res guzva avgusta. Mi mislimo iti kampirat (potem pa se malo voziti naokrog z avtom in kolesi).Kje sta bila vidva nastanjena?

No pa odgovarjam kr obema….na Azurni sva bila nameščena v kampu v Cavalieru, to je ene 20 km od st.tropeza. Tu v Cavalieru so ene 4 kampi, v kakšnem boste našli prostor, samo je res ful polno, ker midva sva šla od Toulona po obali, in sva pri La lavandou naletela na 2 k sta bila čist polna. Drugače mi je bil pa tu v Cavalieru njabolj všeč ta, k sva bila, je v bistvu skor v mesti, greš lahka peš povsod, mislim, da se mu je reklo La Bahia, al pa neki tazga. Cene kampov so pa na Azurni kr drage, tu sva dala, za šotor, avto in 2 osebi 29€, v enem drugmu je bilo pa 36€, je pa res,da je bilo v unem drugem bolj mirno….mislim pa,da sta una dva cenejša za nekaj evrov.
Ker prej k sva bila ene 100 km v notranjosti Provanse, v kanjonih reke Verdon, sva plačala za kamp, avto, šotor, 2 osebi 12€.
Avgusta je pa res verjetno gužva, že zarad Italijancov. Drugače so tam v glavnem Danci, Belgijci, Nizozemci, zelo malo Nemcev, pa ene 2 Slovenca sva srečala…..Hrvatlov pa ni bilo, so bili verjetno na njihovem lepem morju:).
Drugače pa ne vem zakaj rečejo,da je njihovo morje najlepše? Verjetno zato, ker niso bili drugje:).
No tu je morje fantastično, zelenkasto-modro, brez trave, brez meduz……res super…vsekakor še greva….
No, če vas še kaj zanima, vprašajte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close