Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PAG->NUJNO&ČIMPREJ!!!!!

PAG->NUJNO&ČIMPREJ!!!!!

Lp! Imam eno vprašanje, na katerega bi potrebovala čimhitrejši odgovor!Namreč v petek s frendico planirava odhod na Pag-Novalja in po lanski dobri ter poceni izkušnji potovanja z vlakom LJ-RIJEKA,dalje pa s katamaranom do NOVALJE, bova letos naredili isti plan! Problem pa je sledeč: v zadnjih dneh se je popolnoma “sesula” spletna stran hrvaškega ladijskega prevoznika JADROLINIJA,zato ne morem priti do podatka,kdaj katamaran izpljuje iz Rijeke ter kakšna je cena?Če kdo mogoče ve,kako bi prišla do teh informacij ali jih mogoče iz izkušenj ve na pamet, se zelo priporočam za vsako pomoč! Hvala že vnaprej ter lep pozdrav!

Njihova stran dela čisto O.K.

Iz Reke gre ob 17.00 in pride tja ob 19.30.

Kaja, najlepša ti hvala! Sicer sem isto informacijo dobila že na drugi spletni strani,a vseeno hvala za trud! Sem pa tudi ugotovila, da nekaterim srečnim posameznikom stran dela normalno, večini pa žal NE, kar so mi danes potrdili tudi na Iliriki, ki je njihov pooblaščeni prodajalec ladijskih kart, saj so imeli baje pravi naval klicev za podatke o voznih redih! Lep pozdrav ter sončno poletje vam želim…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close