Najdi forum

Kje na Kreti je najbolje najeti studio, da je dobra izhodiščna točka za izlete? Kateri konec Krete vam je bil najbolj všeč? Kje je bolj umirjeno in lepe samotne plaže?

Na Kreti sem bil ene 4 leta nazaj. Za rent-car(Suzuki-samurai) sva odštela cca 10.000SIT, km neomejeni, brez goriva:) Skuterji več kot pol ceneje. Najbolje, da si rentaš kako prevozno sredstvo in najdeš sebi primeren plac.

Men je bil všeč irski pub na Kreti, ampak res Irski. Je hudo. Ampak, če iščeš miren plac to ni tam.

Lani sem bila na Kreti. Z rent-a-carom prevozila večji del Krete. Bolj umirjeno je vsekakor na južnem delu. Izhodišna točka? Odvisno kaj si želiš pogledat.

Manya

Na katerem delu pa so lepe plaže kjer lahko najdeš tudi samoten kotiček?

na jugu krete je ena ful lepa plaža k najdeš kotiček zase. najbolj se splača uzet rent a car ene 2 urce je za vozit ampak je res ful lepo. sej ponavad je v hotelih reklama za to plažo al se pa vpraša vodiča kje je plaža k so snemal film plava laguna k je baje ista plaža res ful lepo za vidt

“Ene 2urce je za vozit” – od kod pa? Kaj pa če stanuješ samo 10 minut daleč? Pa potem?

Na Kreti je najbolje, da stanuješ nekje na sredini, nekje na relaciji Rethimno, Heraklion. Tu tudi ne bo problem najti studia in rent a cara. Itak je pa tega povsod dovolj…

Kreta je zelo zanimiva… Lepa je plaža Preveli, kjer se zliva v morje tudi reka… Zelo znana je tudi plaža Vai.

Na Kreti je tudi precej zgodovinskih ostankov, znana je palača Knosos.

Skratka, rent a car je nujna stvar, potem pa samo pot pod noge in raziskovat otok…

Zdravo,

Na Kreti sem bil 4 leta nazaj. Bivali smo v Hersonisossu (tj na severnem delu otoka) – kjer definitivno ni mirna lokacija. Prednost pa je, da je tu polno rent a car agencij, tko da so cene (so se mi takrat zdele) kar nizke. Najeli smo avto (mini enoprostorec za 6 oseb), za skuterje se pa nismo odločili ker so v glavnem kar precej sesuti.

Če si ljubitelj antičnega obdobja imaš na Kreti definitivno kaj videti!

Najlepše plaže so na južnem delu – pa tudi precej osamljene, tko da smo bili na 5km črni plaži samo mi! Vožnje po centralnem delu (čez gričevje) ne priporočam, ker so zelo slabe ceste, slabo je označeno, pa še nihče ne zna angleško.
To bo to.

Čao,
T.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close