Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Romuija – Mamaia – je ze kdo bil?

Romuija – Mamaia – je ze kdo bil?

Pozdravljeni!

Letos se bom s fantom odpravila na dopust v Romunijo, v Mamaio, pa me zanima kako je tam. V bistvu mi bo kakršna koli informacija prav prišla. Torej prosim za vse, ki ste bili v Romuniji, da mi poveste svoje izkušušnje – tako dobre kot tudi slabe.

Ja, pa še eno vprašanje. Imam lahko na letalu mp3 player in ga poslušam?

Lep poletni pozdrav vsem!

Mateja

Jaz sem bila v Romuniji na Črnem morju pred 13 leti, zato dvomim da bi bili moji podatki aktualni za tebe. Takrat je bil turizem pri njih še precej v povojih, mi smo bili v našem hotelu edini tuji gosti, je pa bilo takrat vse tako smešno poceni, da si danes niti predstavljati ne moremo.
Sem slišala, da so sedaj skoraj na nivoju bolgarskega črnega morja, cene so še vedno nižje kot pri nas, le plaže so nenormalno natrpane, tako da mislim, da je boljše, če se odločiš za Bolgarijo, kjer sem jaz preživela lanski dopust in bila neverjetno presenečena nad urejenostjo in ponudbo.
Se mi pa še tu in tam včasih stoži po romunskem vrhunskem vinu, ki sem ga pri rosnih sedemnajstih kupovala tam za 100 tolarjev za liter… 🙂

Hvala za hiter odgovor. No, malce je prepozno. Romunijo imam ze rezervirano,… Pa me vseeno zanima se kaksno drugo mnenje, izkušnje koga, ki je bil pred kratkim tam,…

Mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close