Sedeži na letalu
S fantom letiva :Benetke – Pariz – Buenos Aires. Prostega časa med pristankom v Parizu in vzletom imava 45 minut, kar je dovolj za vsa potrebna opravila…
Zanima pa me, se je kdaj komu od vas zgodilo, da je bilo 45 minut vseeno premalo, da s partnerjem nista dobila skupaj sedežev na letalu? Ali pa booking za naprej narediva že v Benetkah (mislim, da ne)?!
Joj, zmešalo bi se mi, če bi 13 ur sedela narazen na letalu….
Martina
Ja, vse naredijo v Benetkah.
Edino kar me malo skrbi je to, da imata 45 minut v Parizu… Pariza sem letel 2x in vedno je bilo okoli 1 ure do drugega leta in obakrat so mi tam zgubili prtljago. Torej, ko sem šel v Egipt in nazaj grede… Tja grede je prišla naslednji dan, nazaj grede še isti dan…
Zato ti iskreno priporočam, da v ročno prtljago daš tudi osnovne higienske potrebščine in nekaj za preoblečt…
Ma, to ni nujno… midva sva se s punco skupaj prijavila, potem je pa dala meni prostor ob okno na eni strani, njej pa na drugi strani letala… v isti vrsti…
Glede zamenjave sedezev pa tako… odvisno kje kdo sedi… nekoga, ki je na fajnem sedezu bos tezko prepricala, da se vsede na sredo letala brez direktnega izhoda na koridor… isto ce sem ob oknu, bom tezko sel sedet tja… V tem primeru je bolje prositi stevardeso, pa ona potem to zrihta…
Zdravo,
poglej na http://www.seatguru.com problem je samo v tem, da imajo nekatere letalske družbe več različic istega tipa letala, ki se med seboj lahko razlikujejo po razporeditvi sedežev.
Pa prijeten let.
lp
oj
ena letala majo pa spredi za stegnt noge, in tud mize za dojencke, tko da potem stevardese uredijo in presedejo potnike, in so mali navihancki srecno jokajoci spredaj in se majo fajn.
jst sm mela med prstopom v parizu 45 minut casa, pa sm komi ujela nasledn let. mal smo mel zamude iz dunaja, pol smo se pa se tolk casa vozil po letaliscu, da se ti kr vlece. in se letalisce je ogromn. tko da upam da bos mela lep let, brez zamud in brez zapletni chek in.
prtlago so mi pa enkrat zgubil na air france. ampak je blo res mal casa, 20 minut, tko da sm prsla domov brez prtlage, ampak je srecno prispela za mano cez dva dni.
mi je pa una na air france razlozila, da ruzake velik lazje najdejo in da jih vecji procent dobijo lastniki nazaj kokr pa kovcke. ker so si kovcki med sabo podobni, ruzaki majo pa vsaj mal razlicne prevleke, al pa vzorce:)
LP
aba
Forum je zaprt za komentiranje.