Najdi forum

corvara

Hojla!
Tisti, ki ste že bili v Dolomitih: opišite mi prosim pot do Corvare. Ali se bolj splača čez Avstrijo ali kar čez Fernetiče in naprej?
Hvala za odgovor-Gaja

Pozdravljena. Večkrat smo letovali v Corvari, šli po Avstrijski strani, pa tudi čez Italijo. Težko bi rekla katera pot je boljša. Čez Avstrijo je bolj ovinkasta cesta, po Italjanski strani pa imaš kar precej poti avtocesto. Prijeten dopust !

mi gremo čez italijo, ker je avtocesta večji del poti in se tako časovno bolj splača pot po italiji. je pa čez avstrijo baje nekaj manj kilometrov.
(mi gremo pozimi in je pogosto tudi problem zasneženih cest pa imamo čez italijo boljše izkušnje z očiščenimi cestami… zanimivo ne?)

Prav vseeno kje, razlike je cca. 20 km, finančno pa si izračunaj sama(čez Avstrijo rabiš vinjeto in plačilo predora), čez Italijo pa cestnine do Fernetičev in po Italiji. Vse točne izračune si lahko narediš takoj, če greš na spletno stran AMZS (na poti -izračun km , cestnine po Evropi…) Jaz grem skoraj rajši čez Italijo, ker se v Bellunu založim še s čevlji(zelo ugodno).

Kje v Bellunu prodajajo ugodno čevlje ?

Sory, ker se oglašam tako pozno, sem bila na dopustu.Če se pelješ tja, pred mestom na desno velik center, ki pa ne vem, kako se imenuje!(prvi, z velikim parkiriščem, ne drugi z rdečo fasado).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close