Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sopotnik indonezija

sopotnik indonezija

ojla, v juliju in v začetku avgusta planiram potovanje v indonezijo, če se želi kdo pridružiti, naj se mi čimprej javi, lp Saša

Živjo

A mi lahko bolj točno napišeš kaj točno imaš v načrtu in a bi bilo možno poleg Indonezije iti še malo po okolici (Malezija, Tajska ipd.). + koliko časa imaš v načrtu biti tam dol?

LP
Andrej

Zivjo,

Jest imam karto ze kupljeno (5 avgust do 7 september).
Grem pa cez javo, do balija, lomboka, morda se flores.

LP
Peter

daj prosim še meni malo opiši vse skupaj.

Pozdravljeni vsi,

4 avgusta grem sam v Indonezijo (za cca 1 mesec). Lepo bi bilo, ce bi se lahko tam dobil s kaksno sorodno duso. Lahko bi kaksen del poti splanirali skupaj, … .

Ce je kdo za, naj se javi.

Lep dan zelim vsem,

Peter

mah, bos se slovence s sabo dol vlaču. bo dost dost folka, s kerim pretrpis del poti. 😉

sej je noro fletn v indoneziji, čist sem ti fouš. sam jakarta bo mal šok, če še nisi bil v azijskem velemestu, tko kt jst, ko sm prvic prisel. sam sej se ufuraš. par bintangov pa je koj leps…

Zivjo,

Hvala za podporo in lepe misli – verjetno bo slovencev dol se prevec.
Tudi prijatelji so mi tudi fous, ceprav raje (samo nekateri) sedijo doma in gledajo oddaje o Indoneziji.

Kaj so pa bintangi?

LP

indonezijska varjantas heinekena, v 5,67 flašah 😉

Živjo

A lahko napišeš kaj več kaj imaš v planu in za koliko časa greš. A rabimo vizo + ali že veš za karte?
Jaz bi šel čimprej (lahko že jutri), ker bi rad bil do septembra nazaj.

LP
Andrej

P.S. Moja tel. je 041 272 981 (od 11h- 20h), mail pa andrejkosir33@yahoo.de

Živjo vsem,

konec oktobra se gre na Kubo, za okol 3 tedne.
Namen potovanja: žur, salsa, dobra volja, zabava, ipd. Pa še mal turizma zraven. 🙂
Namen tega mejla: sopotniki…:-))

Pa pa

Sorči, mal narobe je tole..:-))

Zivjo,

Odrinem 4 avgusta in pridem nazaj 7 septembra. Karto ze imam – do singapurja (STA 206000 sit). Od tam bom sel direkt v Jakarto (letalo 12000), po javi dol do balija in lomboka (tu na Rinjani).
Vizo dobim v sredo – preko kompasa – v LJ je ne dobis – kompas ti racuna vse skupaj 16000 sit – zrihtajo vse na Dunaju. V pon. oddas prosnjo, naslednjo sredo dobis vizo.
A si cepljen za hepatitise,…

Lahko se zmeniva za del poti – tudi celo,… odvisno kako se bova postekala,…

LP
Peter

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close