Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ***ODDAJAMO APARTMAJE NA OTOKU VIRU***UGODNO!

***ODDAJAMO APARTMAJE NA OTOKU VIRU***UGODNO!

Oddajamo apartmaje na otoku Viru!

Ogled apartmajev na spletni strani: http://users.triera.net/popicsav/

Za več informacij pišite pod kontakt!

Lep pozdravček vsem,

Madam

se ti ne zdi, da zlorabljaš tale prostor za čisto navadno reklamo?

Nevem zakaj ste se piknili ravno name? Zakaj pa si nebi smela delati reklame?Saj si delajo tudi ostali in nobenega ne moti. Če bo pa motilo administratorja tega foruma, bo pa tako umaknil.

Lep preostanek dneva vam želim,

Madam

Zame to ni reklama, če nekdo pove link, pa čeprav sama oddaja. Motijo me le agencije, ki tukaj oglašujejo. Ali pa če nekdo neprestano objavlja svoje lastne apartmaje in zato odpira nove teme.

Saj če je forum Kam? in Kako na počitnice, pač mora nekdo tudi povedati, kam se sploh lahko gre in če je kaj frey, če iščeš zadnji trenutek.

Izvleček iz splošnih pogojev uporabe:

Pravila reklamiranja:

Vsakršno neavtorizirano reklamiranje je prepovedano. Pridržujemo si pravico, da ustrezno ukrepamo v primeru nespoštovanja pravil.

Žal pa administrator očitno ne ve, da ta forum obstaja, zato njegovega posredovanja tudi v tem primeru verjetno ne moremo pričakovati …

se strinjam z bikom!

Jah zakaj pa si nebi delali reklam?če si nebi, potem ostali nebi vedeli, kam naj gremo na dopust!

Prost termin še samo od 31.7 do 10.8.!

Če koga interesira naj piše pod kontakt!

Madam

Oddam še apartma od kolegice za 40 uer na dan (4+1).Prost termin: 1.7.-11.7

Slike apartmaja lahko dobite po elektronski pošti.

LP

hEJ, MADAM, ZDAJ SI PA RES ŽE TEČNA S SVOJIMI OGLASI.

kAJ RES NIMAŠ DRUGEGA NAČINA KOT DA TEŽIŠ PO AMATERSKIH FORUMIH?

nASLEDNJIČ BOM DAL OGLAS DA ODDAJAM STANOVANJE V LJUBLJANI TU GOR, DA VIDIMO, KAJ SE BO ZGODILO…

LP

BV

Vsem popotnikom lahko poceni uredim svinjske polovice.

Za kratkočasenje na potovanjih pa imam še nekaj letnikov Mikijevega zabavnika in Alan Forda.

matjaz napisal:

> Vsem popotnikom lahko poceni uredim svinjske polovice.

Končno ena zanimiva ponudba …

No madam, hrano in čtivo že imamo. Kaj pa lahko še ti dodaš za povrh?

Se naj pa naredi podforum Mali oglasi.
Tam pa naj prodaja kdor hoče, pa da ima vsaj malo zveze z potovanjem.

Res ste nekateri hudobni ljudje in povrh še nesramni.Kaj vam gre v nos, če delam reklamo nekomu, ki oddaja apartmaje? Tudi ostali si delajo in nonstop odpirajo nove teme, celo po več tem, pa mu noben ne teži, tako kot vi meni?

Če vam kaj ni všeč, ni treba brati, spreglejte to ponudbo, pa pustite ostale pri miru!

daj no, Madam. Vidiš, da smo v resnici zelo dobri saj ves čas skrbimo, da je tvoj post aktualen in čisto na vrhu. Namesto, da nas kregaš nam moraš biti hvaležna. No ??????

Mah daj limonca, kaj misliš, da se bom na tvoj nivo spustila? ni šans…ne da se mi kregat, nisem več otrok! Pa verjemi, da me ne boš sprovocirala s temi posti:)

Skratka vsi resno zainteresirani, dajate pisat in ne dajte se motit drugim škodoželjnim ljudem.

Lep dan vsem skupaj*

Madam

Da boš imela ponudbo še bolj konkurenčno ti nudim brezplačne dodatne usluge.Naprimer: Topla postelja (ogreta s ceglom , ki je bil prej na šporhetu) ali pa ti dam naslove nekaj mojih kolegov , ki se oglasijo v apartmaju na telefonski klic in izpolnijo vsako željo – za primerno plačilo seveda.

Od prijatelja , ki je s svojim apartmajem neposredni sosed od Madam sem pravkar zvedel da so v njenem apartmaju ŠČURKI.
Ponujam deratizacijo.Cena po dogovoru.

Joj, ljudje ste nesramni s svojimi izjavami. Če je to za vas humor, potem pa ste resnično duhoviti. Bravo!

881 tebi pa se tako vidi, da si nek otrok-najstnik, ki hoče potegniti pozornost preko foruma, ker jo nikakor ne dobi v svojem življenju!

Drugače pa se zanimam za apartma za konec avgusta, je še prosto kaj?No vam bom pisala na vaš email.

Ker vidim, da ste se vsi obrnili proti madam, si bom jaz dovolil, da ji naredim še malo reklame.

O lepoti otoka Vira si lahko več preberete na tej povezavi:

Vsem ki ste že rezervirali dopust pri madam želim čudovite počitnice!

hvala za kompliment . no najstnik ravno nisem sep pa pismen in kar rečem drži.

“hvala za kompliment . no najstnik ravno nisem sep pa pismen in kar rečem drži”

Ti si en navaden hinavski lazniv kreten!

Upsss, zgleda bi se nekdo rad malo zogal z mano…..Franc tega nisem objavil jaz, ceprav ne bom rekel da se ne strinjam z napisanim:))))
lp
Shanti

ampak ščurki so pa še vedno tam -:()

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close