Nujno..dober kamp HR
Bliža se dopust, jaz pa sem ravno izvedela, da v kampu Šimuni na Pagu, kamor sem ves čas planirala iti, ne sprejemajo več rezervacij. In prosim za kakšen nasvet, sicer sem prebrala stare poste, a ne vem. Iščeva kamp s čistimi sanitarijami, po možnosti ne preogromen (al pa tud če ne bo drugega), obvezno teniška igraišča, aja, pa kaj sence na plaži. Da imaš kam iti zvečer pa nekje na Hrvaškem, Istra, kvarner, severna Dalmacija… Bom ful vesela nasvetov, ker sigurno taki kampi so, samo jaz ne vem, kje. Ne bi pa ravno eksperimentitala in šla na slepo, sva imela lani slabo izkušnjo. Hvala še enkrat.
Živjo!
jaz sem bila pred kratkim v super kampu, sicer v Istri pa vseeno daleč najbolj urejenem na hrvaškem.
Ima bazen, v bližini so teniška igrišča, edino kar je, se moraš peljat v Poreč, ki je oddaljen 3 km in Vrsar, ki je oddaljen okoli 10km. Jaz sem se okoli vozila kar s kolesom.
Kamp se imenuje Zelena laguna in ima 4 zvezdice. Julija in avgusta (1.7.-26.8.) je cenik takšen : oseba 6.90 Evrov na dan, otroci do 4 leta zastonj, nad 4 do 10 let 4,80Evrov, potem imaš pa parcelo 13,10 Evrov, to pomeni da imaš svoj prostor in ti ga ni treba zagrajevat, speljano elektriko do tja… Če pa ne izbereš parcele in ti je ljubše kjerkoli na travniku pride pa avto+šotor ali prikolica 9,90 Evrov.
Je drag ampak zelo urejen. Imajo čiste sanitarije, wc papir, milo za roke, restavracije v kampu. Iste cene veljajo še za sosednja kampa Bijela Uvala in Naturist centar Ulika. Kamp Puntica je pa cenejši, vendar ne vem, kako je urejen. Pa lepe počitnice ti želim.
Lp
Aha, še njihov email pa telefonska:
http://www.plavalaguna.hr
+385 52 410 700
Težava je v tem, da tako pozno ne boš nikjer več dobila rezervacije. V nekaterih kampih je rezervacija za naslednje lato potrebna že zdaj. Jaz vedno rezerviram parcelo in letos mi je “čas ušel”. Tako sem šele marca iskala prosta mesta in verjeli ali ne, 90% je bilo že zasedenega. Sploh boljši kampi in boljše parcele. Sicer pa je dober kamp Sirena v Novem Gradu. Zelena laguna , Bijela uvala in Valkanela so sicer urejeni kampi, a zame veliko preveliki.
Živjo!
Mogoče poskusiš tudi z avtokampom Porto sole v Vrsarju. Ogromno sence, tenis igrišča, mini golf, igrišča za košarko so takoj čez cesto, zelo urejene sanitarije, do mesta je narejena sprehajalna potka tik ob obali, kamp ni prevelik… mi smo ga našli po naključju in smo se potem še večkrat vrnili tja. (ali pa mogoče AC Turist – Vrsar in AC Sirena – Novigrad)
…pa lepe počitnice
Forum je zaprt za komentiranje.