Najdi forum

kanarski otoki

Konec avgusta se odpravljam na kanarce. Zanima me kateri otok mi priporočate? Gran Canaria ali Tenerife? Kateri kraj?
Pa pomožnosti tudi kateri hotel?
Pomembno mi je, da so v okolici lepe plaže. Pa nočem, da je kej preveč gužve na plažah. Pa tudi ne rabi bit žurerski plac, ker grem na počitnice (izležavanje) ne pa žurat.

Hvala že vnaprej.

Sem se pred dnevi zgovarjala z enim, ki veliko potuje in sem ga vprašala glede Kanarskih. Mi je predlagal Tenerife, čas od konca avgusta do oktobra. Da je Gran Canaria bolj “hotelska” od Tenerif.

bila na Teneriffi, na jugu, ki je mislim da turistično bolj obiskan del (Los Christianos – nekako takole), hotel riu arecas, bil preveč oddaljen od plaže, plaže mi niso bile všeč, sploh če jih primerjam s plažami v Tuniziji ali na Djerbi. Je pa veliko zanimivih stvari za videt…polno živalskih vrtov ( meni najbolj všeč Las agilas na jugu, čeprav so največje reklame za Loro parque na severu), najvišji vrh Pico del Teide, ogled delfinov, biseri in še in še….

Jaz ti priporočam Teneriffe. Osebno sem bila že velikokrat tam, je res fajn, meni je najljubši predel okoli predela “Playa de las Americas” , že 3x pa sem bila v hotelu Jacaranda ( pri Playi Adeje – to je poleg predela, ki sem ga omenila prej).
Hotel je res enkraten, ima svoj vodni park, sobe so urejene, lepe, prostorne, hrana je odlična, osebje prijazno, ima svojo parkirišče, če si vzameš rent a car, plaža je v bližini… od vseh hotelov, kjer sem bila na Teneriffih, mi je ta najboljši. Pa cena ni višja od ostalih.

hvala vsem.
drugač pa sm se odloču za gran canario, las palmas.
ker mesto las palmas ni toliko turistično kot ostali kraji na gran canarii.
pa še južno od las palmasa je baje veliko možnosti za deskanje na vodi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close