Najdi forum

djerba sun 3+

Zdravo!
Vem, da je bilo o Djerbi že veliko povedano, nikjer pa nisem zasledila omembe hotela Djerba sun 3+.
S fantom greva tja točno čez en mesec, pa me zanimajo vaše izkušnje tam – hrana, pijača, plaža, zabava, okolica…? Ja pa še temperature – kaj bo res tako neznosno vroče al se da preživet?
Hvala, LP

Saj ne morem verjet, da obstaja hotel na Džerbi (in ne Djerbi), o katerem še ni bilo nič povedanega.

A res ni še nihče o tem nič povedal?

Zdaj pa že mene zanima kakšen je pesek pred hotelom, pa barva ploščic v kopalnici, pa kako velike banane ponujajo za malico, pa če je slučajno prepih na hodniku …

PS: Kratek pregled v iskalniku je dal ob iskanju “Djerba Sun” 71 rezultatov.

PS2: Kaj ima letovanje v Djerba Sun skupnega s potovanji?

Hvala za PRIJAZNOST in nasvidenje…

Res mi ni jasn zakaj zdej ko ste neki že rezerviral oz. ste že odločeni da greste tja sprašujete kako je s hrano itd. A če ti jst zdej rečem da so v solati ščurki, pa da v sobi ni klime in se segreje na 45 stopinj, pa v bazenu je umazana voda, pa na plaži je polno trave, pa morje je umazano, pa pojstle so zložljive itd. ne boš šla v ta hotel????

Aja še neki. Ko greš na Džerbo, to ne pomeni da greš na potovanje, ampak greš na počitnice. Zato je najbolje, da svoje vprašanje postaviš tukaj kjer je forum Kam in kako na počitnice.

lp

plesalka napisal:

> Hvala za PRIJAZNOST in nasvidenje…

NI ZA KAJ.

Če boš še kdaj potrebovala kakšen nasvet, ti bom seveda z veseljem pomagal.

Lep pozdrav,

Matic

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close