Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice vis ali peljesac

vis ali peljesac

Ne moremo se odlociti, Vis ali Peljesac? Mi lahko malo poveste, kako je kje….kakrsnekoli informacije? Sli bi pa kampirat!

A je na Visu sploh kakšen kamp?

Na Visu žal še nisem bila, na Pelješcu pa je veliko kampov, malo iz Orebiča je Viganj, primeren za srfarje.Zelo lep se mi zdi mali avtokamp nekaj KM pred Orebičem Mokalo.Pa tudi z ladjico se lahko gre do Korčule kar tako na izlet ali s trajektom, saj je zelo blizu.
Meni je Pelješac zelo lep.LP!

potem pelješac, namreč na visu ni kampov…..

drugače je pa vis 100x boljsi, lepši….pa pejte v apartma……

lp,
a

Aha….hvala za informacijo. Sploh nisem vedela, da na Visu ni campa :-/ Potem ocitno Peljesac….

Tisti, ki ste bili na Peljescu…a tam zares tako mocno piha? To je malo zoprno…

Zivjo,

jaz sem bila na pelješcu kakšnih 7 let nazaj. piha kar močno sploh ob obali (raj za surfefje), takrat sem jaz tako doživela, kaj drugega se pa ni dogajalo, še najbolj zanimivo je bilo, ko smo šli na izlet na sosednjo korčulo….mogoče je zdaj kaj drugače in se je bolj razvilo, takrat pa je bilo res malo bolj boro

Ja,na Pelješcu piha,Orebič malo manj,tudi v kampu Mokalo,kjer se kopaš je en zaliv,kjer je zavetrje,nikakor pa ni vredu od Orebiča do Vignja,če nisi srfar,saj res grozljivo piha.Mene je zeblo kljub 30 in čez že po četrti uri popoldne.:-)
Kaj pa Korčula?Ta je tudi zelo lepa,pa blizu Pelješča,pa še dogaja se veliko več…?

se strinjam z Optimistko, če že greste do Pelješca, pojdite definitivno raje na Korčulo ker je krasna, na Pelješcu pa zna res neznosno pihat, malo višje imaš temo o Korčuli, je tudi o kampih napisano…

lp, katja

Vis je za moje pojme najlepši dalmatinski otok. Splača se pa makar šotorite na šverc. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close