kampiranje ob gardskem jezeru
Z družino bi šli kampirat v bližino gardalanda.
Ogledana imam dva campa, vendar so cene pri enakih zvezdicah tako različne. Ali je gasparina dražja,ker je le 1.5 km odaljena od gardalanda. Ostali kampi imajo cenejši pitch(šotor?)
Koliko je končna cena?Je to cena po osebi +pitch?Gasparina nima napisano koliko je cena za otroke.Prosim pomagajte!Ali je dražje potem z dvema malima šotoroma,kot z enim velikim?
Živjo
Prejšnji teden smo kampirali v ob Gardskem jezeru v kampu Le Palme ki je približno kilometer odaljen od Gardalanda.Trije otroci stari 6.8 in 10 let ter dve odrasli osebi smo plačali za eno noč 34 evrov vse komplet.Kemp zelo urejen z bazenom,parcele za šotore lepe predeljene z živo mejo tako da si lahko čisto na samem lahko rečem da smo bili zadovoljni.
lp
Jaz sem bila 2x v Arcu – to je čisto severni del Gardskega jezera, do Gardalanda je kake 40 min vožnje z avti. Odvisno zakaj se odpravljate tja – če greste samo v Gardaland potem je itak bolje spati blizu njega, če pa greste na počitnice, pa vam vsekakor priporočam Arco – zelo urejeno mesto, dober camp (z bazenom), veliko stvari za počet in videti, cene niti ne tako drage…Meni je super. Je pa raj za kolesarje in surferje,če vam to kaj pomaga:) Sicer pa mi vedno bivamo v Arcu in se potem en dan odpeljemo v Gardaland na celodnevni izlet.
Svetovala bi vam da če je le možno se odpravite v Gardaland med tednom ,ker med vikendi so gužve in čakaš na naprave tudi po eno uro.Mi smo bili na četrtek pa smo ravnotako čakali po 15 minut.Je pa fajn če boste tam prespali da se v Gardaland ne odpravite takoj ob pol desetih ko se odpre,ker takrat je navečji naval, park je namreč odprt v poletnih mesecih do 24 in popoldne in zvečer je manjša gužva.Dopoldne v miru šotor postaviš se še skopaš v bazenu in se kasneje odpraviš v park ,ko je manjša gužva.Še cene vstopnic odrasli 25.5 eura in otroci do 10 let 21.5 eura.
Mi smo ceno vstopnic dobro iskoristili ,saj smo bili notri od pol 10 zjutraj do 22 ure zvečer,potem pa smo leteli v kamp, pa smo še vsi zmatrani turbo maxinuse napihovali;)))tko da vam priporočam da si že zjutraj posteljete,kajti zvečer je utrujajoče;)))
Veliko užitkov
Enkrat sem spala v apartmajih, enkrat v campu. Pa je bilo oboje ok, v apartmajih še celo bolje, saj smo se z lastnikom kar fajn pogodili za ceno, tako da je bilo ful poceni.
Sicer pa smo se bolj odpravljali na kolesarske ture, jaz ti predlagam, da v mestu kupite vodniček in se potem odpravljate po bližnjih turah. Ena je res ful lepa, gre čisto ob jezeru počasi navzgor, na vrhu pa res neverjeten razgled…Pa potem imaš še možnost vožnje z eno gondolo in potem tam spet super razgled, pa nad mestom je ena taka velika stena, do vrha katere je narejena res kulska potka (ful zavarovana), tja se res splača it…Ne vem, super je no, jaz sem čist navdušena nad Arcom…
Forum je zaprt za komentiranje.