Najdi forum

Pag Mandre?

Je kdo že bil tam in kako je bil zadovoljen?
Smo družinica z dvema malima otrokoma in najeli smo apartma 50 m od morja..

Minka

Živjo!

Smo bili lani.
Nam je bil kraj zelo všeč. Imaš vse kar potrebuješ. Nekaj lokalčkov, dve trgovini, sadje, kruh, zelenjava (sadje je cenejše kot v Novalji na tržnici). Plaža je razpotegnjena po celem kraju (v glavnem prod, nekaj je zabetoniranega). Vzdolž morja je lokalna cestica (asfaltirana), kjer se ljudje sprehajajo, rolajo, kolesarijo, tečejo. Z otroškim vozičkom prideš lahko po celem kraju. Ta predel je tudi precej zelen. Morje je lepo. Manjka edino ribarnica.

Pa lepo se imejte.
LP

Zanima me, če je tam mogoče tudi kakšen privaten kamp.

Hvala in lep pozdrav

Jaz nisem videla nobenega kampa. Najbližnji je v sosednjih Šimunih.

Malo pozno pa vendar… V Mandrah ni kampa.Imaš v bližini kamp Šimuni in pred Novaljo Straško kamp. Mandre so res lepo umirjeno naselje na osrednjem zahodnem delu Paga in gledajo proti otoku Maunu.V zadnji ulici ob morju se vrstijo bari in razni razni lokalčki. Glede na to, da ste mlada družina vam bo sigurno ustrezala odmaknjenost od vrveže. Do Novalje je 15 min z avtom. V same Mandre pa prideš tako, da ko prideš iz trajekta do križišča za Novaljo usekaš ravno nasprotno v levo in zaviješ po parih km v vas Kolan se peljete skozi tipično otoško vasico in samo pazite na znak Mandre, ki je nabit ob eni od hiš. Nato pa samo čez hrib in že ste tam. Sam sem sedaj tri sezone preživel na tisti strani otoka, palahko rečem samo najboljše. Res da plaža ni velika, se pa za vsakogar najde prostor. Mandre se vedno bolj razvijajo v lepo turistično naselje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close