Najdi forum

Marine v Istri

Konec sezone mislimo kupit do 10m dolgo jadrnico in bi jo radi parkirali v eni izmed Istrskih marin. Zanima me, ali se privez dobi zlahka ali se treba prej najavit in koliko to stane? Katero marino predlagate? Hvala za informacije

Si hotla povedat kaj kupuješ in zdaj nimaš soldov za privez? .-))))) Tipično ljubljansko
preseravanje. Sory

Zgleda nisi dobro razumel vprasanja. Ker to v zivljenju delam prvic, rabim informacije. Denar imam, iz Ljubljane pa nisem.

Mojca, za privez je dobro, da se pozanimaš čim prej, ker je kar zasedeno. Katero marino je težko reči. Nekateri izbirajo tako, da grejo tam, kje imajo že kakšne prijatelje, lahko ti je pomembno, da ti je čim bližje, odvisno iz kje greš na obalo….Cena so različne glede na to, katere kategorije je marina. V Novigradu zdaj gradijo novo marino, ki bo 5 zvezdic (tudi jazzuziji, bazen savne).Če imaš otroke poglej okolico, da se kaj dogaja, da je kopališče blizu, kadar ne greš z barko ven. pri Vrsarju je manjša marina, ki je popolnoma za nudiste. Če te še kaj zanima, pa vprašaj.

GRDI RAČEK no comment, čista tipična slovenska fovšija, mi je slabo…..

Mi poves Lina, kateri camp pri Vrsarju si imela v mislih?

Ne kamp, o marini govorim. V Vrsarju je ena velika marina, bolj nova, za nudiste pa je pri vstopu v Limski kanal, ne vem imena, je pa manjša marina, če gledaš iz morja je z desne strani. Mi smo pluli mimo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close