Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cepljenje v Gorici – prevoz

Cepljenje v Gorici – prevoz

V kratkem bova s punco šla na cepljenje v Gorico. Da pa se bo vse skupaj še bolj splačalo, iščeva (do) 3 popotnike(ce), da se nama pridružijo in si skupaj delimo stroške prevoza.
Točen datum (uro) se še dogovorimo.
LP,
David

koliko pa pride dol cepljenje, da se splača?

Če se prov spomnem
Hep A – 20 EUR
Hep B – 18 EUR
Hep A+B – 33 EUR

Pol so pa še taxe. 5 EUR, če majo svojo blagajno odprto, 1 EUR če morš it na pošo plačat. Se splača tut če greš sam dol. Seveda če maš dost časa :-). Drugač morm pa jest drugo polovico februarja spet dol.

Enzyme_X glede na to da si v fazi cepljenja ( 🙂 ), kakšni so intervali cepljenja (vem, da je to že napisano na forumih, vendar sem slišal 3 variante) v Gorici. Lahko bi se zmenili in odlšli skupaj, kajti nama druga polovica februarja še ni prepozna (odvisno od tvojega odgovorao intervalih).

LP

Če se cepiš za Hep A+B ali samo Hep B se morš po prvem cepljenju cepit po (!) enem mesecu še enkrat in nato po (!) pol leta še zadnjič.
Samo za Hep A sta pa dve cepljenji v razmaku enega leta.

Jest grem po zadnjo dozo Hep B, spotoma pa poberem še dva kolega primorca (iz Branika) k gresta po zadnjo dozo Hep A+B.

Enzyme_X, na ‘travel.over.net’ mail sem ti poslal moje kontaktne podatke. Smo zmenjeni?
Lp,
Hambi

Ojla,

Jaz bi se tudi pridruzil.
pisi mi na moj mail.

lp
zoran

Ojla.

A je še kej placa?
Jst bi tud šel. Nimam še nobenega cepljenja opravljenega, bi pa naredu oba, A in B.
Za termin sem pa zelo fleksibilen. Sicer gremo od 28.1. do 4.2. smučat, pol pa imam čas glede na vaje na faksu.
Sem pa v Ljubljani.
Sporoči!

Andrej

so te cene verjetno le za prve odmerke, ne?

kake so pa cene pri nas?

Hep.A+B)-en odmerek je 28.50+5 eurov tax,ce placas na njihovi blagajni,1 euro,ce placas na posti.Pri nas je en odmerek okrog 14.000sit.

za vse ki vas zanima cepljenje v Gorici, je urnik tak:
PON, TOR: 11 – 12
SRE: 13.30 – 15.30
ČET: 11 – 12
PET: 9 – 10.30

Urnik je ažuren, od dne 2.2.2006

tukaj sva se dve, ki se bova odpravili cepit v sredo 8.2. – imava se plac za dve osebi (start iz ptuja, cez lj)

midva s punco bi se vama pridružila! Sva iz Lj… sem ti poslal mail.

lp l

cao!

midve s kolegico greva tudi jutri, in sicer iz ljubljane. bi se nama kdo pridruzil, da delimo stroske?

lp, eva

ja midva bi se vama, ker je neza spremenila plan…

daj ce vidis ta post mi poslji mail s gsm stevilko, da te lahko poklicem!

lp luka

Cao!

moj gsm je 051/ 332 711. racunali sva, da bi sli ob 13.00 iz lj., tisto pa dela 13.30-15.30. pa se ena krasevka gre z nami, moja kolegica, ki bo prevajalka:)

smo bili danes dol in samo toliko da veste, tudi njim je zmanjkalo cepiva proti rumeni mrzlici. dobili naj bi ga čez en mesec. poleg tega so nekaj težil, da rabiš za to cepljenje potrdilo od zdravnika, da se lahko cepiš.

za hepatitis A+B pride 28,5 EUR + 5 EUR takse, samo hep A pa pride mislim, da okoli 22 EUR + taksa.

LP L

V sredo 22.2.2006 ob (cca) 12h gremo trije iz LJ v Gorico. Prostora je še za dva pacienta.
Pokliči na 041384308 (David).

Prva doza je za nami, vsi živi…

Po naslednjo gremo nekje 15.3.2006(verjetno kar 15ega) in imamo še dva prostora v avto.
Stroški za prvi prevoz (poln avto=5oseb) so prišli 1.300/osebo.

lp,
David

Čau,
Jst bi pa uprašu,če obstaja kak www naslov te bolnice v Gorici za se cepit.Al pa vsaj njen naslov oz opis,kako se do tja pride z avtom.Pa še to,ali se moraš kaj prej naročiti ali greš samo dol in to je to.A morš met res potrdilo od zdravnika da te lahk cepijo?
Res lepo prosim za odgovor,ler grem kmal na Šrilanko pa morm še za to poskrbet.Ou če gre zdej kdo dol se priporočam.
Tnx….

Uroš

Cene cepljenja okvirno držijo. Sicer jaz sem se cepila 14 dni nazaj. Nam so računali hepatitis a+b 28 E in rumeno mrzlico prb. 14 E potem pa še takse, tako da je zneslo skupaj 47 E. Urnik: delajo pon in torek: 11.00-12.00 oz. 12.30, in sreda od 13.30 – 15.30. naslov je Ambulatorio vaccinazioni gorizia, Via Mazzini 7. Za hepatitis a+b se cepiš trikrat in sicer prvič, potem drugič po enem mesecu (nič prej) in tretjič čez prb. 6 mesecev do enega leta in to ti traja potem za vedno. Splača se ti poklicat za vsak slučaj (v času urnika, ki sem ti ga napisala) na 0039 0481 592 818, da rezerviraš cepivo in ne hodiš dol brez veze. Pri nas stane samo cepljenje hepatitis a+b prb. 12.600 sit. Imajo pa tudi druga cepiva, če rabiš. LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close