Kam poleti s 300 tisočaki?
Sem študent star 23let, ne dolgo nazaj sem izvisel v 4letni zvezi, sedaj pa ne vem kaj naj naredim glede poletja. Najraje bi nekam pobegnil, stran od spominov in teh problemov, za kake 3-4 tedne in se malo zabaval in užival.
Na zalogi imam 300-350 tisočakov namenjenih za letošnje poletje, pa ne vem kam naj se dam.
Kolegov/kolegic ki bi bili pripravljeni toliko riskirati za dopust pa nimam, vsi se šparajo za Hrvaško-jaz sem je pa že sit. Očitno bom sam odpotoval in mislim da mi to ni problem, razen če koga/katero kljub vsemu najdem da bi šel zraven.
Kakšen predlog kaj naj naredim in kam naj grem?
Tajska in Indonezija odpade, ker imam to destinacijo v načrtu za pomlad 2007.
Hvala,
Vinc
Ja, pa kljub temu ni problem, sem bil lani v njihovi zimi na mauriciusu, pa je bilo super. Ni prevroče, tam okoli 27C, včasih kaka ploha, drugače pa OK. res je da pa na Vzhodu dežuje. Še manj pa je problem s Karibi, tam se delal 2 leti in da naletiš ravno na orkan moraš imeti res ‘srečo’.
Jaz dost potujem in ti lahko dam nasvet da se odpravi kar sam, še posebej če si ravno ‘break up’ s punco. Kuba je dobra zadeva, če greš tja obvezno idi s kolegom in ne s kakšno deklico (sorry punce) ker jih je tam preveč in tudi potovanje na kubo v moški družbi je popolnoma drugačno…, podobno velja za brazilijo. za druge destinacije pa je vseeno.
lp
Ojla
Moj predlog je Maroko. Tri do štiri tedne vidiš praktično vse najpomembejše (lahko maš notri tud dvednevni vzpon na najvišjo goro severje afrike) pa par dni plaže, drgač pa puščava, narava, mesta… In 300 tišočakov maš čez glavo… Lahko prideš normalno skoz tudi z 250 jurjev.
Priporočam…
Lp
Andrej
Za tvoje razpoloženje, in pravzaprav nasploh, ti priporočam kar potovanje po grških otokih. Lahko si izbiraš družbo, ponudbo, zabavo, mir, karkoli, in ladjice šibajo pogosto med otoki. Narediš en krasen džiro, če se pa vmes kje zahaklaš, bo pa džiro pač krajši.
Ta denar ti bo še največ odvrgel prav tam, se mi zdi.
Torej, veselo na ladjo in srečno.
Moja bivša gre ravno v Grčijo baje letos, kakor so nekatere informacije pricurljale do mene in kakor imam jaz “srečo” jo bom ravno srečal. Najraje bi se odpeljal nekam na drug konec sveta. Imam v mislih vse vaše naštete destinacije, gledam malo letalske karte na odklop.com in sta-ljubljana, ali mi priporočate še kakšno agencijo kar se tiče poceni letalskih kart?
Še kakšna druga destinacija?
Najbolj me matra kuba, kaj pa brazilija, venezuela, dominikanska rep., mehika in kaj podobnega? Kako tam izgleda?
Sej pravim, rad bi se ga malo nažural, sprostil, scvrl na plaži, napil in pozabil na bivšo zvezo (če mi bo to sploh kdaj ratalo).
Forum je zaprt za komentiranje.