ODPOTUJ.NET – POHVALA
Po tej poti bi rad pohvalil zaposlene na odpotuj.net, predvsem gospo Smiljano, ki se je res potrudila, da sva dobila tisto, kar sva želela, potovala sva namreč na Gran canaria.Kjer sva bila nastanjena v dobrem hotelu, za dobro ceno
Po drugi strani bi pa grajal, odklop.net, kamor se tudi poslal mail za nekaj varijant za počitnice, pa so mi le nekaj prekopirali z neta in napisali, da si lahko sam poiščem.Očitno so že toliko znani,da si lahko to privoščijo.
Tako, da v bodoče , če bom želel kam iti bom šel preko odpotuj.net in tudi predlagam vsem, da se obrnejo na njih.
Bravo Odpotuj.net ! ! !
Po mojih izkušnjah so res podn, žal. Mogoče sem tudi zato napisal, ker sem hkrati poslal ponudbe na odpotuj in odklop, pa so mi z odklopa, poslali nekaj skopiranega z neta in napisano, lahko si pogledate na naši strani. Na odpotuj so se pa res potrudili in mi poslali ponudbe, ki sem jih želel in do konca skrbeli,da sem dobil vse potrebne dokumente za dopust.
Zdi se mi res vredno pohvale, ker takšne zadeve ,ne glede,da bi moral, ne doživiš vsepovsod.
Forum je zaprt za komentiranje.