sidi mansour – sidi slim
Spodaj je bila debata o sidi mansourju. Nepreverjeno sem dala napačen napotek. Kolega je bil nastanjen v sidi slimu.
Rada bi se opravičila, ker sem dala zavajajoče podatke.
Kolega je res bil nastanjen v sidi slimu in sicer v kombinaciji z safarijem. V ponudbi je bilo navedena samo nastanitev v hotelu z določenim številom zvezdic, za kar se je izkazal sidi slim neustrezen in si ga nikoli ne bi izbrali za destinacijo dopusta. Hotel naj bi bil starejšega datuma in zadnja ” zvezdovna ” kategorizacija naj bi bila opravljena pred 6 leti.
V sobah je bila pa situacija – popravi si sam in so resnično samo ščurki manjkali. Imeli so pokvarjen dopust.
Očitno je na Djerbi treba imeti celo rimsko cesto zvezdic, če želiš uživati zasluženi dopust.
Če sama nisi bila tam, ne moreš govoriti kako je! V sidi slimu sem bila l. 2003, tako, da vem, da to kar govoriš ni res. Soba je bila čista, brisače in posteljnina redno menjana, okolica čista in urejena, hrana dobra in raznovrstna. Hotel res ni najnovejši, je pa soliden, vsaj za ta denar (takrat 100.000 all inc.) Ja, seveda pa imaš tudi takšne ljudi, ki mislijo, da bodo za mali denar igrali ne vem kakšne gospode, mislim halloooooo . . .
Aja, tudi ščurkov nisem opazila . . .
LP!
Maja, mi smo ravno prišli iz Abirja. Sobe so skromne, tako da razkošja ne pričakuj. So pa čiste in urejene, tudi kopalnica je vredu. Hotel je zelo vredu, hrana je dobra, bazen velik, osebje pa zelo prijazno. Glede na to, da ni bil naš namen preživeti dopusta v hotelski sobi, se je Abir izkazal kot odlična varianta. Tudi cenovno je zelo ugoden. Lp
Abby, preberi kar je napisano.
Kolega je dopust in safari očitno plačal več in je več tudi pričakoval. In če nekaj pošteno plačaš želiš to tudi imeti. Niso plačali za bivanje v tem hotelu in si ga niso izbrali. To pa je očitna razlika.
Tudi o ščurkih ni bilo govora – zato prosim preberi še enkrat – sploh sem se pa opravičila, ker sem popolnoma zgrešila hotel…………………hotela sem pač pomagati.
Ne vem pa kako lahko sodiš, ko si bila tam 2003 – oni pa pred par dnevi……………..zadeve se pač spreminjajo.
Živjo Tanna!
Midva sva zlo skromna,zato sva si tudi izbrala hotel Abir.Važno nama je,da je udobna pojstla in da je v kopalnici topla voda,ker sobo uporabljava samo za umivanje in za prespat.
A mi lahko Tanna poveš še kaj več,na kaj moram biti pozorna tam,kaj mi priporočaš?Pa kakšne so temperature trenutno,a si moram za zvečer vzet kaj toplejšega za oblečt? lp
Avtor: zrelka
Datum: 06-05-06 10:14
Prijatelji prišli z prvomajskih počitnic. Katastrofa……………….Nismo se toliko utegnili meniti ampak že omemba ščurkov v sobi je bilo zadosti. Pa res niso razvajeni in zahtevni.
Hotel si res zgrešila, ščurke pa SI omenjala, ne da ni bilo govora o njih.
Sicer pa še vedno vztrajam, da ne moreš govoriti na podlagi kolegovih besed. Če nisi bila tam in se prepričala na lastne oči, raje ne kvasi takšnih.
LP!
Še tur. vodiči na Djerbi imenujejo Sidi Slim kar Šlim. @abby zakaj taka nestrpnost?
Če si bila zadovoljna ti še ne pomeni, da morajo biti vsi. Daj, malo se zamisli kaj pišeš.
Sidi Slim je sicer res starejši, restavracija je potrebna prenove, drugače pa je super! Tik ob morju, prostorni čisti bungalovi s teraso, prijazno osebje, hrana pa – kolikor sem lahko primerjala po tem, kar so povedali gostje iz drugih hotelov – takšna kot pač je v hotelih, pa veliko sadja in sladoleda.
Nam je vodička na avtobusu rekla, da bi se eni najraje vrnili domov, ko vidijo sobe, tako da smo bili kar malo prestrašeni, ampak po mojem sploh ni bila v nobeni sobi!
Kolikor sem imela priliko videti ostale hotele na Djerbi, mislim, da bo kar Sidi Slim, če še gremo kdaj na Djerbo.
LP
Mi smo bili oktobra v hotelu Sidi slim in smo bili res zadovoljni, predvsem zaradi dobre večerne animacije, prijaznega osebja in (kljub trem zvezdicam) pestri izbiri hrane. Starša sta bila poleti tudi na Djerbi in sicer v Vinci resortu (4 zvezdice) in sta rekla, da bi šla zaradi večerne animacije, osebja in cene raje še enkrat v Sidi slim. Take so naše izkušnje.
Tudi jaz sem bila še z dvema prijateljicama v Sidi slimu. KO smo prišle v sobo bi se resnično najraje zjokale. Klima, ni delala, kotliček za vodo točil itd… Soba za tri res premala, nisi imel kam oblačil zložiti. NO, drugo jutro smo šli povedat kaj vse je narobe in kljub temu, da so nam vodiči rekli, da to dolgo traja preden naredijo, so nam vse zrihtali že v dobri uri. Hrana v restvaraciji dobra, le ugotoviti si moral kdaj iti jest da ni prepolno, da še dobiš krožnike, da ne čakaš, da jih pomijejo in prinesejo… Pa malo si jih počistil servieto, pa je šlo.
In potem kljub vsem začetnim pomislekom, smo ugotovile, da pa se na teh posteljah dobro spi, da je odlično ravno to, da lahko greš iz morja direktno če želiš pod tuš v svoj bungalov, hrana tudi dobra…
Mislim,da bližina obale odtehta vse druge pomankljivosti.
To je pač hotel za preproste, prilagodljive ljudi, nikakor pa za fine,vajene udobja,elegance…Tisti pač morajo plačati 5 zvezdic.
In, če grem še kdaj na Djerbo, sigurno Sidi slim. Če ga le ne podrejo in tam zgradijo enega novega za pet zvezdic kot se govori, zaradi izjemne lokacije.
Uživajte.
Forum je zaprt za komentiranje.