Najdi forum

kefalonija

halo,
mi se pa tokrat odločamo za Kefalonijo, a ima kdo bolj sveže podatke, na iskalniku sem že brala; je otok ok, kakršnakoli inforamcijabo dobrodošla, kakšne imate kaj izkušnje s hoteli, plažami? lp j

Oj,

midva sva bila pred štirimi leti. Bilo je super, vzela sva hotel s tremi zvezdicami prav v centru mesta, in nama ni bilo žal. Ampak res se ne morem spomnit imena hotela. Hotel je bil v družinski lasti prenovljen, lep, čist. Zajtrki so bili obilni in dobri, samopostrežni. Midva sva šla z Intelekto, na njihove izlete nisva hodila, ker sva rajši rentala motorčič, vespa ali nekaj podobnega je bilo, in sva prevozila cel otok in resnično je bilo super. So pa na Kefaloniji res lepe plaže in čiste. Midva nisva na nobeni plaži naletela na gužvo, pa sva bila tam v juliju. Tam sva bila v bistvu na poročnem potovanju, ker sem bila jaz že nosečka. Skratka jaz imam na Kefalonijo lepe spomine, res pa je da drugje v Grčiji še nisem bila, tako da ne morem primerjat. Sodelavka ki pa je v bistvu obredla že velik del Grčije, pravi da ji je bila Kefalonija eden izmed najlepših otokov. Ker sva imela samo nočitev z zajtrkom, sva potem jedla zunaj v restavracijah, izbire je veliko in tudi hrana je dobra. Cene so pa različne tako kot povsod. Če boste jedli v centru bo dražje, če pa se bosta malo sprehodili v notranjost mesta, v uličice so pa tudi zelo dobra gostilne in občutno ceneje. Vsaj tako je bilo takrat. Spomnim pa se da je bila cena kave od 3 do 5 eurov. Skratka moja izkušnja oz. najina.

LP, Andreja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close