Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice v Bruselj z Wizz airom

v Bruselj z Wizz airom

S prijateljico potujeva v Bruselj z Wizz airom in me zanima, če karti prevzamem na Brniku (kupila sem jih že) tik pred letom? Kako daleč je potem do mesta in s katero prometno povezavo se najbolj splača križarit okoli?

Če kdo živi gor ali samo potuje, mi lahko piše na mail, ker bova verjetno rabili malo družbe in da si izmenjamo izkušnje. Prenočišče imava zagotovljeno, poleg tega bova malo pohajli tudi po Nizozemski, zato naj se javijo tudi tisti, ki živijo v tej prelepi deželi. Stari pa sva obe okoli 30 let.

prosim če mi poveš kdaj potujeta in kje bosta spali ker iščem prenočišče v bruslju že neki časa

Potujeva v začetku septembra, prenočišče pa imava pri nekom, ki dela in zivi v Bruslju. Mislim, da ne bo prostora še za enega, ker ima majhno stanovanje, kljub temu pa se lahko kaj vidimo tam.

WizzAir tako kot ostali nizkocenovni prevozniki ne izdaja vozovnic. Vse, kar potrebuješ pri prijavi na let, je koda rezervacije (dobila si jo ob rezervaciji) in seveda osebni dokument.

Prifrčiš v Charleroi, ki je že mesto 😉
No, z letališča te vsako uro pelje tale busek direktno v center Bruslja za 11 EUR.
http://www.charleroi-airport.com/BSCA/siteEN.nsf/.GeneralW/D80FA26A28492CA2C1256E270034B2AB?OpenDocument&Key=menu1

Karto kupiš v letališki zgradbi.

V Belgiji sem bila konec aprila… Bruselj mi nekako ni bil prav pretirano všeč, super pa je bilo mesto Brugge!! To si morata ogledat. To mesto velja za severne Benetke.. Prav tako je lepo mesto Ostende čisto ob morju…

Če bosta imeli dovolj časa, si poleg Amsterdama lahko ogledata še Pariz ali London, saj so do vseh glavnih mest približno enake razdalje…

martina

Je mogoče lahko kaj bolj konkretnega v teh mestih za videt ali naj greva kar za nosom? Vsaj ponavadi jaz tako delam in je kar fino. Za Pariz mi nekako ni, v Londonu sem pa že bila, tako da niti ne načrtujeva kakšnih popotovanj, Belgijo si želiva ogledati, Nizozemsko pa tudi že poznam. Uf, se že veselim, da bom spet videla svoje znance!

v bruggu se lahko zapelješ po kanalih kot v benetkah… samo mesto je tako simpatično s svojimi hiškami, da si ga res lahko ogledata…
v bruslju seveda atomium, ter v bližini waterloo (zelo zanimiv filemček o napoleonu)…lepo je tudi mesto mons, ki velja za enega med najstarejšimi evropskimi mesti naploh… največje dvigalo za ladje… hmm, kaj še?! mislim, da je to kar vse…

kot sem rekla, me belgija ni pritegnila, jaz sem živela v shapu (bazi nata), kjer dela od prijatelja punca in je bil to bolj obisk kot potepanje po belgiji… poleg tega sem bila tudi v luxu… nič posebnega…

en kup denarja za stvari, ki niso nič drugačne kot doma…

itak pa imajo vsake oči svojega malarja, lahko ti rečem samo UŽIVAJTA!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close